Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire jellemző, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a nőknek kell gondoskodni arról, hogy hogy öltözködjön a férfi?

Figyelt kérdés

Pl. hogy milyen kabátot, cipőt húzzon , tiszta nadrágot stb st.. én rendszeresen sőt merem állítani túl gyakran mosok , és szinte semmi vasalni való nem halmozódik fel, mivel mindig megcsinálom szóval mindig rendelkezésére áll a páromnak tiszta , vasalt ruha.

Ennek ellenére ő mindig a koszos , napok óta hordott nadrágjait hordja amit nem a szennyesbe rak be, hanem az ágy mellé ledobja és másnap felveszi.

Én már unom, hogy onnan szedegessem fel és amikor megtettem akkor is mindig belép kötött , hogy még tiszta volt így úgy döntöttem, nem érdekel...azt csinál amit akar, felnőtt ember.

Anyukája viszont a mai napig feljön és ha fontos eseményre mennek, ahová ki kell öltözni , akkor kikeresi neki az alkalomhoz illő ruhákat és csak így tud megnyugodni, hogy biztosan úgy fog megjelleni másnap az adott eseményen ahogy illik.

Észrevettem, hogy már többször mondta nekem /nekünk , hogy mossuk ki ezt vagy azt a nadrágot stb stb mert már koszos, de ugye én hiába mosok, vasalok állandóan, ha úgyis a koszosat szereti egy hétig hordani.

Mit gondoltok szerintetek tényleg nekem kell gondoskodnom róla, hogy hogyan öltözködjön egy 30 éves felnőtt ember?

Őszintén nem tudom mennyire normális ez a mai világban?

A volt párom minden este kikészítette a másnapra felvenni kivánt ruháit és nem kellett róla gondoskodnom.

Csak nekem fura , hogy nekünk felnőtt nőknek kell gondoskodnunk a felnőtt férfi megfelelő öltözködéséről?

Vagy ez tényleg így van?

Mennyire általános ez?

Ez is a nők dolga lenne ezek szerint?

2020. jan. 16. 22:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

irodai munkát végez, szóval szerintem megfelelően öltözik a hétköznapokban ing farmer, de ha alkalomra kell menni, akkor ugye nem mindegy , hogy milyen színű öltönyt, inget , cipőt stb vesz fel.

Az az igazság , hogy én sem csinálok nagy ügyet az öltözködésből, volt olyan hogy akkor is rászólt az anyukája amikor szerintem semmi gond nem volt az öltözékével, szóval még azt sem mondhatom hogy tudok neki segíteni, mert fogalmam nincs mi a tökéletes öltözék számára.

A hétköznapokban igen felöltözik rendesen, de tényleg nem figyel oda annyira , hogy most az a nadrág patyolattiszta legyen, mivel szerinte jó az még...

Igazából engem tényleg alapból nem érdekelne, mert számomra nem igazán fontos az öltözködés, a divat stb stb.

Csak érdekelt, hogy mennyire általános egy felnőtt kapcsolatban , vagy házasságban , hogy ez is a nő dolga legyen.

Őszintén szólva nekem is simán megfelelne egy sötét farmer egy ingel stb stb akármilyen eseményre mert soha nem értettem ezt az őrült nagy divatmániát.

Ha a mi családunkba megyünk vendégségbe akkor bármit felvehet, mert mi nem foglalkozunk ilyenekkel.

Számomra a megfelelő öltözék tiszta és a célnak , időjárásnak megfelel és kb ennyi.

Nyilván egy színházba nem melegítőbe megyek, de annyira nem is öltözök ki mintha az angol királynőhöz mennék.

Szóval értitek...viszont így meg úgy érzem, hogy a páromat sem tudom ösztönözni, hogy mit húzzon fel, ha egyszer ezek az öltözködési illemek számomra sem annyira világosak valószínű.

Pl. nekem mindegy hogy egy őv fekete vagy sötétkék meg ilyen apróságok számomra nem fontosak.

Mindenesetre köszönöm szépen a válaszokat.

Arra is gondoltam már, hogy mondom páromnak, hogy menjen el anyukával vásárolni egy téli és egy nyári alkalomhoz illő szettet és akkor ha bármilyen esemény van , akkor tudjuk hogy oda csak és kizárólag azt veheti fel.

2020. jan. 17. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, téged az zavar hogy az anyja feljön, és beszól hogy hát koszos a cucca, és akkor magadra veszed hát ott van a tiszta ruha... Aztán ezért haragszol a párodra.

Figyu legyen egy hely ahova letudja rakni a dolgait, és max 4 napig hordhatja utána megfogod és kimosod, persze vagy ő. 4 napos ruhát kikell mosni, belekell verni a fejébe, addig nem csinálhat mást, aztán megtanulja. És te szépen az ágy közelébe rakod a tiszta ruháit, és akkor talán eszébe jut felvenni.

2020. jan. 18. 02:30
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem csak a nő csinálja a házimunkát, a férfi is.

Az meg a másik hogy ha 30 éves miért akarod az anyjával elküldeni vásárolni, miért hagyod azt hogy feljöjjön és megmondja mit vegyen fel, nem gyerek de te hagyod és ő is, elkéne szigetelőzni kicsit a szűlőktől, mert ez így nem külön élet.

2020. jan. 18. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!