Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bukkannak fel ezek az emberek időnként az életünkben, és miért nem lehet őket elfelejteni?
A párommal mostmár több mint másfél éve együtt vagyunk,decemberben volt az eljegyzésünk.
Egyetlen egy probléma volt a kapcsolatunkban,ami időről-időre újra előjön,hogy 2-3 havonta felbukkannak az exei,különböző közösségi oldalakon. Nekem sajnos előző kapcsolatban már volt probléma,hogy "hagytam" az írkálást,és a kommunikációt különböző "női barátokkal,ismerősökkel",és konkrétan megcsalás lett a vége. Iszonyú nehezen tudtam felállni akkor lelkileg.
Akkor eldöntöttem,hogy az exeket és a női barátokat,akikkel csak chat van,kiiktatom a következő kapcsolatomból.
Elmondtam a vőlegényemnek,hogy ne chateljen ezekkel a csajokkal,exekkel,mert teljesen összeomlok lelkileg. Olyan mintha még nem zárták volna le a dolgaikat egymással. Én sem csinálom ezt,nagyon nem tartom fair-nek. Mióta megkértem erre,többször előfordult már,a kérésem ellenére is folytatja.... Volt,hogy letörölte az egyik lányt az egyik közösségi oldalról,a másikon pedig ugyanúgy folytatta a beszélgetéseket... valahogy nem jut el a tudatáig,hogy rettenetes fájdalmat okoz ezzel,és teljesen a padlóra tesz.
Szerintetek ezt hogy reagáljam le?
Rettenetesen unom már,hogy ezen megy a vita folyamatosan,és csak azt tudja a fejemhez vágni,hogy nem bízom meg benne.
Egyébként 28 évesek vagyunk.
Bocsi,lehet,hogy néhol felszínesen fogalmaztam,de jelenleg kb ezt érzem.
Köszönöm a válaszokat!
Èn teljesen megèrtelek, ès őszíntèn szólva ezt èn sem tolerálnám. Nem vagyok fèltèkenykedős, de tènyleg nem èrtem mi èrtelme exekkel csetelgetni. Meg èn is a saját pèldáimból tudok kiindulni, hogy ezek a jópofizások mindössze addig tarottak, amíg mèg kötődtünk egymáshoz lelkileg, vagy az egyik oldalról, vagy a másikról. Aztán egyre ritkultak, majd abba maradtak. De tènyleg, hiába nem haraggal váltunk el, hóót nem èrdekel mit csinál. Ès ez vica-verza. Az exeimnek is csak addig voltam èrdekes, amíg nem voltak túl rajtam, aztán el is tűntek.
A másik tapasztalatom meg, hogy csak haverságból egy pasi sem írogatott velem. Akkor persze előadták, hogy csak barátilag èrdeklődnek, de idővel mindig kibújt a szög a zsákból. Vagy csendben lemorzsolódtak, mikor világossá vált, hogy ebből tènyleg nem lesz semmi.
Szóval ezen tapasztalataiból kiindulva nekem nem kellene olyan pasi, akinek ez a mániája, hogy nőkkel (legyenek akár exek, vagy mások) írogat. Pláne úgy, hogy megbeszèlitek ne csinálja, akkor rábólint, aztán titokban folytatja tovább.... Hogy lehet megbízni az ilyenbe?
Ex nem írogat csak úgy, minden szándék nélkül. Minek is kell a kísértés? Kinek van erre szüksége, ha csak egósimogatás miatt is?
Kapcsolat vége, nincs dolgunk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!