Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos "elvárás", hogy segítsek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos "elvárás", hogy segítsek az exbarátnőjének?

Figyelt kérdés

Szóval jelenlegi páromnak volt egy sokeves kapcsolata, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot. Most a nőnek lett egy komolyabb egeszségügyi gondja és megkereste a párom, hogy segítsen neki dokit találni, mivel ő is kórházban dolgozik, de nem közvetlen eü. pozícióban. Na én viszont igen, komolyabb a kapcsolati tőkém ezen a téren sokkal, mint a páromnak. Most meg lettem kérdezve hajlandó vagyok-e segiteni. Persze, ha nem akkor önző vagyok. Az viszont nem tetszik, hogy minket piszkál ezzel. Mondtam neki, nélkülem nem mentek semmire mivel páromnak ugye nincs olyan ismertsége mint nekem.

Kicsit számomra abszurd ez a kérés. Ti mit gondoltok?

2020. jan. 14. 21:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
Jah, ez a sok "jótét lélek" meg kicsit gondolja már át miket írt. Hányszor mentek el olyanok mellett akik a földön fekszenek, vagy hányszor láttok éhező fázó embereket... és még sorolhatnám. Ne legyetek már ennyire képmutatóak !!!!!!
2020. jan. 15. 09:21
 22/35 anonim ***** válasza:
62%

#19.előtted levő vagyok. Volt már rá példa kérlek szépen. Majd' a föld alá süllyedtem,mert a "kedves"még az orvost is hülyének nézte és kioktatta. Persze ha valóban egy PET Ct-re van szüksége,akkor igen,mert ebben az esetben minden perc számit. De egy rheumatológia,ahol az orvos meg merte említeni,hogy a láb és derékfájás a jelentős túlsúly miatt van és az orvosnak a durva anyját...hát...

Az utolsó miért lett ennyire lepontozva?

2020. jan. 15. 10:50
 23/35 anonim ***** válasza:
73%
Nekem fura hogy összeveszett a háziorvossal.. Nem tudom lehet hogy nem segítenék hisz szivességet kérnék kollegáktól(nőktől) es ha nem tetszik neki valami? Összeveszik velük is te meg magyarázkodhatsz és ha netán neked vagy csaladtagodnak kell segítség már nem szívesen segítenek neked. Ezt is szem előtt kell tartani..
2020. jan. 15. 11:57
 24/35 anonim ***** válasza:
22%
Pontosan ugyanezt írtam én is és lelettem hurrogva ☺ Lehet a szóban forgó ex volt az
2020. jan. 15. 12:27
 25/35 anonim ***** válasza:
41%

Gyártjátok itt az elméleteket... Szánalmas.

Az a nagy büdös helyzet, hogy a legtöbbetekkel nem szívesen lennék egy bolygón sem. Annyira kicsinyesek és undorítóak vagytok.

Ha nekem nem ártott egy ember, miért ne segíthetnék neki? És ha az a barátom exe?? Ha nem egy megátalkodott szemét, akkor nekem miért kéne bunkóskodnom vele? Főleg, ha kábé egyetlen rohadt telefonhívásomba kerülne. Úristen, forog a gyomrom az ideíróktól.

Pont ti vagytok azok, akik elmentek a földön fekvő ember mellett, nem aki azt írja segítene. A rosszindulat, az. A magyarok mindig a legrosszabbat feltételezik a másikról. Nem, nem megyek el senki mellett, aki soha nem ártott nekem. Nem élek a szívemben gyűlölettel... Ez az amit a ti fajtátok ki szokott használni. Mert akármennyire is írjátok, hogy ti aztán nem segítenétek, azért ti vagytok az elsők akik a seggüket a földhöz csapkodják, ha nektek senki nem hajlandó segíteni.

Kérdező, látszik, hogy féltékeny vagy. Ha nem lennél az, segítenél. Ártott neked valamit az a lány? Zaklat téged/titeket? Megcsalta a barátodat? Verte, kórházba jutatta? Amennyiben nem, csak szimplán az exe, akkor nem értem miért vagy ilyen borzalmasan kicsinyes és bosszúálló... De te tudod.

2020. jan. 15. 14:40
 26/35 A kérdező kommentje:
Nem daganatos beteg szerencsére, gerincfájdalom a baja, valami sérv. Nem, személyesen kellene felkeresnem azt az orvost, akihez menne, mert ismerem. Csak nincs pofam ehhez, mi van ha legközelebb valami közelebbi hozzátartozómnak kell segítség, annyiszor meg nem lehet csak ugy odasétálni valakihez, hogy nem figyuzz megint kéne valami. Meg a másik, hogy ha a háziorvossal is összebalhézott. Plusz hogy állandóan a paromnak irogat, meg életbeszámolót tartanak egymásnak...kopjon le aztán foglalkozon a saját eletevel, ne a miénkkel basszus.
2020. jan. 15. 16:12
 27/35 anonim ***** válasza:
35%
Többen írták itt, én is attól félnék a kérdező helyében, hogy elcseszem a renomét, (a volt kedves viselkedése miatt), és akkor ha fontos családtagomnak/barátomnak kell segítség, már nehezebb lesz.
2020. jan. 15. 16:31
 28/35 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem akik itt osztják páran az észt, hogy ilyen meg olyan a kérdező, valószínű nem tudják, hogy neki is korlátozottak a lehetőségei azért. Nem arról van szó, hogy ajánljon orvost a párja exének (azt a neten is meg tudnák tenni, ha felmenne egy fórumra, hogy neki teszem fel, Bp-en jó endokrinológus kell). Itt arról van szó, hogy a kérdező menjen oda a dokihoz, smúzoljon neki, hogy a csajt fogadja, és persze ne fél év múlva.

És a másik, hogy ez nem korlátlan (tudom, mert klinikán igazgató főorvos egy közeli rokonom. Én sem "viszem be" a kolleganőimet pl (holott semmi bajom velük), de tudom, hogy családon belül is kellhet a protekció sajnos, arra "tartalékolok")

2020. jan. 15. 16:40
 29/35 anonim ***** válasza:
25%

"Szerintem akik itt osztják páran az észt, hogy ilyen meg olyan a kérdező, valószínű nem tudják, hogy neki is korlátozottak a lehetőségei azért"

Érdekes a kérdésben még elég nagy pofával nyilatkozik róla, hogy neki micsoda kapcsolatai vannak, meg nélküle úgyse mennek semmire.

"Plusz hogy állandóan a paromnak irogat, meg életbeszámolót tartanak egymásnak...kopjon le aztán foglalkozon a saját eletevel, ne a miénkkel basszus."

Ez itt a lényeg. Majd belefulladsz a féltékenységbe és ezért nem segítesz. Legyél őszinte és ezt mond meg a pasidnak is.

2020. jan. 15. 17:41
 30/35 anonim ***** válasza:
26%
Attól, hogy nélküle nem megy semmire, még nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannak segíteni tud/szeretne.
2020. jan. 15. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!