Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején kijelentette a férfi hogy ő csak
megszakítàssal védekezik. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Azt mondja a gumitól lelankad egyből. A tabletta káros hatásait pedig tapasztalta az egyik volt baratnőjénél, libidócsokkenés, hangulat ingadozasok, így azt hülyeségnek tartja, és évek óta megszakítàssal védekezik. Én nem is szedtem soha, és nem is tervezem szedni egészségügyi okokból, ha nagyon akarnàm megpróbàlhatnàm, nem tiltott teljesen, de nem szeretnék kockàztatni és mű hormonokkal tömni magam. Amúgy a legfurcsább a történetben az, hogy mikor kifejeztem az aggodalmamat a megszakítàsos vedekezessel kapcsolatban, akkor az volt rá a válasza hogy nyilván nem lenne ideális ennyire friss kapcsolatban gyereket vállalni, de azért én is tudom hogy benne vagyunk már a korban, szóval tragédia sem lenne. Na engem ez megijesztett.... Hogy gondolkozhat így valaki pár hét ismerettség után? Illetve természetesnek veszi hogy én is szeretnék gyereket, csak a korom miatt, pedig még 4-5evig nem tervezek szülni.
Te egy nagyon felelősségteljes ember vagy, hogy neked ennyi egy gyerek. Gratulálok.
Ja, nehogy már egy gumit kelljen a farkatokra húzni, oldja meg azt is a nő. Még valamit? Tablettát se csak mi szedhetunk ám, van férfi fogamzásgátló is. Ha már ennyire ajánlgatunk. Ja és igen, én szedek tablettát.
2020. jan. 11. 16:46
22/28 anonim válasza:
Mennyire kell tufának lenni ahhoz, hogy a mondandómból annyi jön le, hogy márpedig a nő szedjen gyógyszert? Olvasd már el amit írtam. Az meg, hogy nekem mennyi a gyerek meg mennyi nem, azt végképp nem értem. Szeretnék majd családot, nem azonnal, de ha besikerül 1-2 év alatt nem rugdalom hasba a nőt vagy csapom falhoz a gyereket, ahogy le sem lépnék.
2020. jan. 11. 17:07
23/28 anonim válasza:
Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy azt hozd ki a tabletta szedésbol, hogy szerintem azt te erőlteted? Nem, arra írtam, hogy közölted, van női óvszer is, hát ezzel párhuzamosan van férfi fogamzásgátló is. De a te szöveged lényege, hogy a védekezés az a nő dolga, most nemcsak a kölökre értve, hanem nemi betegségek ellen is.
2020. jan. 11. 17:17
24/28 anonim válasza:
Amúgy más se rúgdalja hasba a nőt, veri falhoz a gyereket, veteti el vagy lép le azonnal. Szerinted hány nő vállalna úgy gyereket, hogy tudja, a férfi le fog lépni? Általában pár éves gyerekek mellől szoktak megpattanni, amikor már kiderül, hogy mit is jelent a gyerek és mégsincs kedv apásat játszani.
2020. jan. 11. 17:23
25/28 anonim válasza:
Nem. Az én szövegem lényege az, hogy a védekezés mindkét fél dolga. A gyógyszert mondtam, hogy ellenzem, mert ott a trombózis, hülyék lesznek tőle, elhíznak és elveszi a libidót, ahogy a férfiaknál is.
Ha nem akar a pár gyereket, csak élvezetből szexel (eleinte mindenki), akkor KÖZÖSEN tegyenek annak érdekében, hogy a szex mindkettejüknek élvezetes legyen és ne legyen belőle gyerek. Ha meg félünk a nemibetegségektől, akkor szépen elmegyünk egy std szűrésre, ha van valami, azt szépen kikúráljuk, ha meg nincs, akkor örülünk neki és továbbra is csak egymással toszunk. Ennyi a lényeg.
2020. jan. 11. 17:29
26/28 anonim válasza:
Aki fogamzásgátlás mellett esik teherbe, az annál is benne van a pakliban sajnos.
Ezzel nem tud senki sem mit kezdeni azon kívül, hogy próbálja megelőzni a dolgot. Nem kell olyannal kezdeni, aki nem tervez hosszú távra "majd meglátjuk" alapon. Azok járnak így.
2020. jan. 11. 17:33
27/28 Estádio de Felchút válasza:
Nem egymást keresitek.
2020. jan. 11. 18:49
28/28 anonim válasza:
Nem mennék bele, de előtte elküldeném egy kivizsgálásra
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!