Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedés elején kijelentette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején kijelentette a férfi hogy ő csak megszakítàssal védekezik. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Azt mondja a gumitól lelankad egyből. A tabletta káros hatásait pedig tapasztalta az egyik volt baratnőjénél, libidócsokkenés, hangulat ingadozasok, így azt hülyeségnek tartja, és évek óta megszakítàssal védekezik. Én nem is szedtem soha, és nem is tervezem szedni egészségügyi okokból, ha nagyon akarnàm megpróbàlhatnàm, nem tiltott teljesen, de nem szeretnék kockàztatni és mű hormonokkal tömni magam. Amúgy a legfurcsább a történetben az, hogy mikor kifejeztem az aggodalmamat a megszakítàsos vedekezessel kapcsolatban, akkor az volt rá a válasza hogy nyilván nem lenne ideális ennyire friss kapcsolatban gyereket vállalni, de azért én is tudom hogy benne vagyunk már a korban, szóval tragédia sem lenne. Na engem ez megijesztett.... Hogy gondolkozhat így valaki pár hét ismerettség után? Illetve természetesnek veszi hogy én is szeretnék gyereket, csak a korom miatt, pedig még 4-5evig nem tervezek szülni.
2020. jan. 11. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell így nekiállni, csak épp nőként nagyobb a vesztenivaló. Nevelheti utána a gyereket egyedül, mert nektek a más kölke nem kell. Figyi, én is bevallalnam úgy a gyereket, mint ti, hogy legrosszabb esetben dobok neki 30 ezret egy hónapban meg heti egyszer ránézek, és akkor még milyen jófej vagyok.
2020. jan. 11. 15:13
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkabb az ijesztene meg, hogy egyaltalan elgondolkodtam rajta, hogy egy olyan faszival lefeküdjek, akik dugdossa a farkat mindenkibe vedekezes nelkul. Undorito.
2020. jan. 11. 15:22
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

:) Gyereket akar, így akar megfogni.

Menekülj :)

2020. jan. 11. 15:26
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
#11. Használtál már női óvszert? Szereted? :)
2020. jan. 11. 15:30
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem használtam. :) te azért inkább vállalnál gyereket, mert xar az óvszer? Amúgy meg a lényeget megfogtad.
2020. jan. 11. 16:15
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy te szereted a nemi betegségeket? Ha már kérdezünk.
2020. jan. 11. 16:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy gondolkozhat így valaki pár hét ismerettség után?"

Úgy, hogy őt qrvára nem érdekli, hogy te hogyan intézed az olyan magánügyeidet, mint a terhesség, szülés, gyereknevelés. Ő megkapta, amit akart, az már a te bajod, ha terhes lettél, csinálj vele, amit akarsz, neki semmi köze hozzá, majd küldi a gyerektartást, ha megjön a fizetése.

Amúgy én beleegyeznék, abban az esetben, ha úgy is vállalja, hogy előtte rendesen megismerjük egymást, eldöntjük, hogy tényleg komolyan gondoljuk-e, ha igen, akkor összeházasodunk és csak utána szexelünk. Ha valaki ezt vállalja, akkor elhiszem, hogy nem fog lelépni és friss pnát keresni abban a pillanatban, amikor bejelentem neki, hogy terhes vagyok.

2020. jan. 11. 16:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Felelőtlen a faszi. Nem is bújnék ilyennel ágyba. Nyilván neki nem baj, ha becsúszik a gyerek, mert nem ő hordjak ki, meg szüli meg. Max majd penget apaságit.
2020. jan. 11. 16:19
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

#15. Nekem már a hátterem lehetővé teszi, még ha egyedül kell neveljem, azt is, nemhogy családban. Igen, inkább vállalom a gyerekem, minthogy úgy dugjam a kedvesemet, mintha egy prostit dugnék, miközben annyi az alternatíva.

Én már szexeltem férfigubiban, te is próbáld ki a nőit. Ha tetszik, akkor használd te is, ne csak a férfi. Ha nem tetszik, akkor meg még mindig lehet válogatni.

2020. jan. 11. 16:37
 20/28 anonim ***** válasza:
32%

Nem, nem szeretem a betegségeket. Kell csinálni szűrést, a betegséget, ha van, meg kell gyógyítani, aztán lehet szexelni, amúgy meg nem kell össze-vissza mindenkivel.

De legyen mondjuk valami betegség....oké, hogy a hapi gumit húz, mielőtt berakja a farkát, de a nyelvére húz gumit, mikor kinyal? Te gumiban szopod le, amennyiben előjáték vagy viszonzás gyanánt ezt megteszed?

Ahogy mondtam, nem pártolom a gyógyszert. Aki váltogatja a partnereit, az nyilván gumizzon vagy míg az exkluzivitás nem tiszta. Utána vagyok csak ellene. Az állásfoglalásaim monogám párkapcsolatokra vonatkoznak, nem a poligám agyhugyköves felállásokra.

2020. jan. 11. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!