Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején kijelentette a férfi hogy ő csak megszakítàssal védekezik. Mit tennétek?
:) Gyereket akar, így akar megfogni.
Menekülj :)
"Hogy gondolkozhat így valaki pár hét ismerettség után?"
Úgy, hogy őt qrvára nem érdekli, hogy te hogyan intézed az olyan magánügyeidet, mint a terhesség, szülés, gyereknevelés. Ő megkapta, amit akart, az már a te bajod, ha terhes lettél, csinálj vele, amit akarsz, neki semmi köze hozzá, majd küldi a gyerektartást, ha megjön a fizetése.
Amúgy én beleegyeznék, abban az esetben, ha úgy is vállalja, hogy előtte rendesen megismerjük egymást, eldöntjük, hogy tényleg komolyan gondoljuk-e, ha igen, akkor összeházasodunk és csak utána szexelünk. Ha valaki ezt vállalja, akkor elhiszem, hogy nem fog lelépni és friss pnát keresni abban a pillanatban, amikor bejelentem neki, hogy terhes vagyok.
#15. Nekem már a hátterem lehetővé teszi, még ha egyedül kell neveljem, azt is, nemhogy családban. Igen, inkább vállalom a gyerekem, minthogy úgy dugjam a kedvesemet, mintha egy prostit dugnék, miközben annyi az alternatíva.
Én már szexeltem férfigubiban, te is próbáld ki a nőit. Ha tetszik, akkor használd te is, ne csak a férfi. Ha nem tetszik, akkor meg még mindig lehet válogatni.
Nem, nem szeretem a betegségeket. Kell csinálni szűrést, a betegséget, ha van, meg kell gyógyítani, aztán lehet szexelni, amúgy meg nem kell össze-vissza mindenkivel.
De legyen mondjuk valami betegség....oké, hogy a hapi gumit húz, mielőtt berakja a farkát, de a nyelvére húz gumit, mikor kinyal? Te gumiban szopod le, amennyiben előjáték vagy viszonzás gyanánt ezt megteszed?
Ahogy mondtam, nem pártolom a gyógyszert. Aki váltogatja a partnereit, az nyilván gumizzon vagy míg az exkluzivitás nem tiszta. Utána vagyok csak ellene. Az állásfoglalásaim monogám párkapcsolatokra vonatkoznak, nem a poligám agyhugyköves felállásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!