Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedés elején kijelentette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején kijelentette a férfi hogy ő csak megszakítàssal védekezik. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Azt mondja a gumitól lelankad egyből. A tabletta káros hatásait pedig tapasztalta az egyik volt baratnőjénél, libidócsokkenés, hangulat ingadozasok, így azt hülyeségnek tartja, és évek óta megszakítàssal védekezik. Én nem is szedtem soha, és nem is tervezem szedni egészségügyi okokból, ha nagyon akarnàm megpróbàlhatnàm, nem tiltott teljesen, de nem szeretnék kockàztatni és mű hormonokkal tömni magam. Amúgy a legfurcsább a történetben az, hogy mikor kifejeztem az aggodalmamat a megszakítàsos vedekezessel kapcsolatban, akkor az volt rá a válasza hogy nyilván nem lenne ideális ennyire friss kapcsolatban gyereket vállalni, de azért én is tudom hogy benne vagyunk már a korban, szóval tragédia sem lenne. Na engem ez megijesztett.... Hogy gondolkozhat így valaki pár hét ismerettség után? Illetve természetesnek veszi hogy én is szeretnék gyereket, csak a korom miatt, pedig még 4-5evig nem tervezek szülni.
2020. jan. 11. 14:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Elköszönnék.
2020. jan. 11. 14:28
 2/28 anonim ***** válasza:
58%

Arra a 4-5 évre ott van még számos egyéb okosság, amivel a megszakításon felül védekezni lehet.

Amúgy a nem tragédia a gyerek-nek talán éppen megnyugtatónak kellene hatni. Inkább az az értelme, hogy vállalja, ha besikerül, nem otthagy a szarba, hogy kezdj a helyzettel, amit akarsz.

2020. jan. 11. 14:30
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Hat meg van az az opcio h tetet a csaj egy spiralt, de sztem ez felelosseg kerdese, mindegy pasi vagy nem, igy nem allhat a szexhez senki. Hagyd a fenebe
2020. jan. 11. 14:30
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Ja, hát marha nagy az esély, hogy nem hagy ott a pitsaba, csak mert azt mondta. Az emberek mondanak mindenfélét, amíg nincs tétje. De ő akármikor leléphet, férfiként olyan nagy vesztenivaloja nincs, te maradnal egyedül a gyerekkel. Ha nem akarsz még gyereket és a körülményeid se olyanok, akkor az ilyet hagyd a fenébe. Az ilyen megszakításos védekezést meg max tini csajok veszik be. Már az előváladékban is lehet sperma.
2020. jan. 11. 14:39
 5/28 anonim ***** válasza:
1%
#4. Mindenki, mindenhogyan ott hagyhat a pitsába. De miért így kéne nekiállni?
2020. jan. 11. 14:42
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Örülnék, hogy az elején tájékoztatott, ilyen gondolkodású emberrel akar a halál kapcsolatot.
2020. jan. 11. 14:44
 7/28 anonim ***** válasza:
96%
Én alkalmaznám a megszakítást, csak épp a kapcsolatra, nem a védekezésre.
2020. jan. 11. 14:44
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Itt be is fejezném az ismerkedést.
2020. jan. 11. 14:47
 9/28 anonim ***** válasza:
95%
Közölnèm mint ahogy eddig is az összes ilyennel (sajnos túl sok van belőlük), hogy az én egészségem és életem fontosabb, mint az ő kényelme. Ha pedig ez nem tetszik, akkor arra az ajtó.
2020. jan. 11. 14:56
 10/28 anonim ***** válasza:
17%
Leszűretném, beszereznék egy pesszáriumot spermiciddel, ehhez előbb elmennék a nődokihoz és fergetegeseket szexelnék vele. Ugyanis nő létemre nem bírom elviselni a gumit.:)
2020. jan. 11. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!