Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátommal, hogy egy kicsit fogyjon?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, amikor összejöttünk 80 kg volt, teljesen normális testalkata volt a 184 cmhez. Ma már 100 kg felett van egy picit és nem az izomtól, hanem a zsírtól. Én járok edzeni rendszeresen, az étkezésemre is odafigyelek. Nagyon sokszor hívtam edzeni, főztem/sütöttem neki egészséges ételeket, de nem tetszett neki. Mondtam neki, hogy nem kellene sok kgt leadnia, 10 kg már elég lenne. Ez fél év alatt teljesíthető.

Régebben ígérgette hogy elkezdi majd a fogyókúrát, de ma már egyáltalán nem. Az a baj, hogy már a vérnyomása sem jó, 140-145 körüli értékei vannak, a munkahelyi orvosa szerint is jót tenne a fogyás.

26F és 25L

2020. jan. 11. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam,sajnos ha o nem akarja Nemtudsz mit tenni hiába az igyekezet :(
2020. jan. 11. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd dagikámnak, hátha észbe kap.
2020. jan. 11. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerj 2 het szunetet, mond neki h mar nem vonzodsz annyira hozza, mond meg h szertned hogy a gyerekeidnek egeszseges apukaja legyen, aki veluk lesz 30 eves korukig legalabb es nem viszi el egy szivroham. Meglatod ezutan neki fog allni. Csak van akit le kell lokni a sziklarol ahoz h eszrevegye magat
2020. jan. 11. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Csempéssz a kajájába csalángyökér és kurkuma kivonatot. Ezek 5-alfa-reduktáz enzim és aromatáz enzim blokkolók. (Megakadályozzák a tesztoszteron ösztrogénné alakulását, előbbi szálkásít, utóbbi hízlal.)

Talán lendületesebb is lesz tőle annyira, hogy kondizzon.

2020. jan. 11. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem a külseje a lényeg, hanem az, hogy elhagyta magát, igénytelen és egészségtelen lett.

Ez szakító ok.

Sajnos így látom. Ha akarna változtatni, akkor azt maga miatt kellene megtennie (és már rég meg is tette volna, vagy meg sem dagadt volna jó esetben), és nem miattad vagy a kapcsolat miatt. Innentől nincs értelme. Ez az ember már nem az, akivel szívesen együtt tudnál lenni. Nincs értelme ultimátumot adnod neki, meg olyanra kényszerítened, ami őt nem érdekli. A mostani szar helyett csak egy erőltetett szar lenne.

Hagyd őt... hadd dagadjon, ahogy csak akar! 🙂

2020. jan. 11. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Erdekes, en is ugyan igy hiztam el. 110ig. Most ujbol le akarok fogyni vissza legalabb 100ig, vagy 90ig. Lehet ez korral jar? Igazabol neki kell eldontenie meg beismernie, akkor fog foglalkozni vele
2020. jan. 12. 03:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Legjobb megoldás ha elhagyod a dagadtat.
2020. jan. 12. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!