Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a pasi, ha azt akarja ne beszéljek a fiú barátommal?

Figyelt kérdés

2 barátom van, egy lány és egy fiú. Előbbit 6 éve, utóbbit 2 éve ismerem. Az előző páromat nem zavarta, jóban volt vele ő is miután bemutattam neki.

Most úgy néz ki összejövök egy pasival és azt mondta, ha vele jóban akarok lenni akkor a fiú barátommal max.havi 1-2 alkalommal beszéljek.

2020. jan. 5. 08:40
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
84%

Önbizalomhiànyos/féltékeny típus/birtokló típus.

Szabad kombinàciók vàlaszthatók.

2020. jan. 5. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Igen, normális. Elköteleződést kértél, "árajánlatot" kaptál. Teljesen korrekt a helyzet, önnél a labda kisasszony.
2020. jan. 5. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem az. Bizalom nulla, és nem a társad, hanem a tulakdonosod akar lenni.

Te dolgod, hogy hogyan szúrod el az életedet, de én hasonló helyzetben össze nem jönnék egy ilyennel.

2020. jan. 5. 08:53
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem igazán értem ezt a 0%-ot emberek. Ismerkedési szakaszban van a kérdező, áttérne komolyabb dolgokra. A másik nem árul zsákbamacskát, közölte a kérdezővel, mik az elképzelései. Érdekes, ha a másik azt mondja, figyu, én csak igény szerint dugnálak kötelezettség nélkül/házasságpárti vagyok/akarok gyereket/nem akarok gyereket stb, annak respect és "ne akard megváltoztatni" bullshitek. Lehetőséged van felállni az asztaltól kérdező, ha ez neked nem szimpi. Amúgy arra meg készülj azért fel lelkiekben, hogy a férfiak 21. század ide vagy oda, "territoriálisak". Nem egyformán, nem ugyan abban, de azok.
2020. jan. 5. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, #4-es.

Az én exem is anno úgymond "leválasztott" a fiú barátaimról (is, meg a lányokról is...), legfőképp arról, akit ovis korom óta ismertem és a barátom volt.

Hagytam, hogy így legyen. Megbántam, nagyon.

Szerintem döntsd el, h megéri neked vagy sem.

2020. jan. 5. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerkednék vele tovább, nekem ez nem férne bele.
2020. jan. 5. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfarkú önbizalomhiányos.

Ne ismerkedj vele tovább.

2020. jan. 5. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Felejtős. Nemsokára a lány barátodtól is eltilt, aztán a rokonoktól is, láttam ilyet sokat

62f.

2020. jan. 5. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tiltotta el, hanem csak annyit kért, hogy nőjön már fel, ne dumálgassan heti szinten a fiú barátaival, senki sem szereti, ha péládul kidumálják őt vagy a kapcsaolatát, már pedig ha valaki iylen szoros kapcsolatot tart fenn egy emberrel, az már eléggé benne van harmadiknak egy párkapcsolatban. Képzeld kérdező, én nekem lányként nem voltak fiú barátaim egyáltalán, legfejebb 14 éves koromban vagy még kisebbként, de az még más világ volt, akkor még nem nagyon tekintettem a fiúkra úgy mint pasikra. Azután is jóban voltam a fiúkkal, mentünk is együtt lányok fiúk bulizni, de mindig tartottam a távolságot és nem választottam lelkitársat miegymást közülük, nem járkáltam el velük külön programokra. Ha én egy fiúhoz közel kerültem, akkor azt férfi-nő viszonyban tettem. Vannak iylen lányok is, meg vannak oylanok is, akik szeretnek sok fiú barátot gyűjteni maguk köré. A barátodnak kéne más lányt választani, vagy neked olyan pasit, akinek szintén sok lány barátnője van, köztük egészen közeliek is, akikkel mondjuk napi szinten dumálnak és megosztanak minden örömöt bánatot. Bár nem tudom hogy viselnéd, ha az egyik lány barátnő hirtelen kicsinosodna, szexi testrefeszülős ruciban ribinek öltözve találná meg az öltözködési stílusát és a pasiddal továbbra is kávézgatni járna, mert hát csak barátok...
2020. nov. 26. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!