Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezzel még valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Egyszer hazudott, hogy kivel van, külföldön volt az exevel, mikor már együtt voltunk. Azóta nem hiszem el, mikor hol, kivel van. Mert ennyi erővel bármikor lehet ilyen. Tud hazudni. Ha pl elmegy másodállásban, akkor sem biztos semmi, főleg hogy az éjszakába nyúlik.
Az én hibám hogy nem tudok bízni?
Tudnék még valahogy?
2020. jan. 11. 09:19
1/8 anonim válasza:
Nem kell bizni. Nem ertem ezt miert erölteti mindenki.
Legyen neked is az eleted aztan vele alakul ahogy alakul es vedd lazan.
2/8 A kérdező kommentje:
Házasok vagyunk és nekem nem mindegy, hogy honnan jön haza hozzám.
2020. jan. 11. 09:35
3/8 anonim válasza:
Ha nem tudsz benne bízni, akkor el kell válni. Teljesen felesleges így erőltetni a dolgot.
4/8 anonim válasza:
Én sem tudnék benne bízni soha többet. Nekem is ment tönkre kapcsolatom ilyen miatt. Eleinte fura volt mert mindig hülyének nézett mikor gyanakodtam. Aztán bevallott mindent. Elkuldtem. Soha de soha többet nem bízom olyanban aki 1x is atvert.
5/8 anonim válasza:
És meddig szeretnél így élni? Hogy nem tudsz bízni a párodban ? Házasok vagytok, és ? Én is voltam, de pont ilyen okokból váltam el. Elment ide oda, nem bíztam benne. Majd kiderült nő van a dologban. Fogadkozott, de nem változott, így eljöttem. Ne gyötörd magad mert ebbe mész tönkre.
6/8 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam. Hazudott, külföldön volt az exevel. Ezt folytattak a további hazugságok....
7/8 anonim válasza:
Azért teszi, azért tette,mert érzi benned a bizalmatlanságot.
Gyakorlatilag semmi veszteni valója sincs.
Neked viszont csak az van.
Kezdjetek tiszta lappal. És könyörgöm: vizsgáld felül a szexuális teljesítőképességed.
8/8 A kérdező kommentje:
Milyen bizalmatlanságot?
És mi van a szexszel?!
2020. jan. 13. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!