Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban kötelessége ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kötelessége ez egy nőnek egy házasságban?

Figyelt kérdés
Óriási dilemmában vagyok és szenvedek.Szeretem páromat de teljesen kikészít a gyakori szexuális igénye.Ő minden nap szeretné én pedig maximum hetente 2-3-szor.Ez folytonos feszültség köztünk,már rengetegszer összevesztünk emiatt.Már előre szorongok ha jön az este hiszen tudom hogy ő "akarja". Azt mondja kapcsolatunk elején nem ilyen voltam.Ez igaz,de azóta már teljesen kiismertem páromat és a tiszteletem felé is kezd csökkenni amiért ennyire első helyre helyezi a szexualitást.Ő azt mondja ez nem így van,szerintem meg így.Nincs egy lazulós és bújós este,mert ha közelítek felé rögtön azt szeretné.Nekem ez nagyon rossz.Más is érzett már ilyesmit,melyikünknek kellene megértőbbnek lenni? Három éve együtt,46/45 évesek vagyunk.
2020. jan. 9. 18:22
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Igen vannak problémáim,plusz 12 órában dolgozom.Legtöbbször jóval kevesebbet alszom mint kellene.De nem ez a baj,hanem hogy nem szeretném többször mert nem esik jól.Az én életemben a szeretet a prioritás,pároméban úgy látom a szex.Olvasom hogy egyáltalán nem minden férfi akarja ennyiszer.De jó lenne ha én párom is beérné kevesebbel akkor sokkal jobban meglennénk,nem lenne részemről ennyi feszültség.
2020. jan. 9. 20:37
 22/30 anonim ***** válasza:
83%

Édes Isten, komolyan ekkora kupac sz@rt, honnan a búbánatból fújt ide a szél?! Mik ezek a válaszok emberek?! Hol élünk? Kézimunkázzon vagy orál, aztán lehet lazulós este? Meg akkor du_gom meg az asszonyt amikor akarom?! Hát eszem f_szom megáll.

Kérdező, küld el egy tehéntelepre bikának, aztán ott dug_hat kedvére. Ha ekkora igénye van minek házasodott? Végigdughatta volna a fél várost, elvégre ne is haragudj, de ő nem rád vágyik, hanem a szexre. Nem lesz jó vége, valószínű, hogy félremegy majd, és azt is a te nyakadba veri. ;(

2020. jan. 9. 20:45
 23/30 anonim ***** válasza:
98%
En undoritonak tartom a na akkor elegitsd ki kézzel hozzaszolasokat. Ha nem akarok szexelni mert nincs kedvem akkor semmilyen modon sem akarok szexelni. Annyira nem veszi figyelembe a masik embert plusz azonnal azt feltelezei h ez valami magatol ertetodo jog vagy kotelesseg ha a pasinak all a farka akkor a jo asszony ugrik.
2020. jan. 9. 20:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a ferjed meg verje ki maganak vagy menjen el sportolni
2020. jan. 9. 20:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A válás miért nem opció, kérdező?
2020. jan. 10. 00:13
 26/30 anonim ***** válasza:
96%
#4-nek és a többi díszpéldánynak: a házasságon belüli nemi erőszak (= ha akkor is csinálod, ha a házastárs nem akarja) 1997 óta hivatalosan is bűncselekménynek számít Magyarországon, utána lehet nézni.
2020. jan. 10. 00:24
 27/30 Rockarc ***** válasza:
100%

Kerdezo. Legy esznel. Ha nem akarod a szexet, akkor NEM KELL szexelned. Meg kell tanulnod nemet mondani, lathatoan eddig nem sikerult.

Az mindegy, hogy neki nagyobb az igenye, vagy a tied csokkent le az ala a szint ala, a lenyeg az, hogy mennyi az a mennyiseg, amivel o meg ki tud egyezni es nem tekinti valooknak. Nyilvan igy mukodne egy normalis parkapcsolatban. Ki kell abranditsalak, a tietek nem ilyen. Terrorkent eled meg a mindennapos szexet, es ez ot a legkevesbe sem zavarja. Engem ez jobban zavarna a napi betevonel, de te tudod, meddig nyeled.

Neki a kezimunka es az oral (mar ez onmagaban olyan megalazo, ha kenyszerbol kell csinalnod, hogy szavakkal nem leirhato) nem teccik. Olyan kis vicceske. Kapja be neki a vacogos capa.

A helyedben meghuznam a hatarokat es kozolnem vele, hogy a szexnek szukseges, de nem elegseges feltetele, hogy all a dako. Az is szukseges hozza hogy nedves legyen a bugyi. Ha tudomasul tudja ezt venni, jo, ha nem, akkor onnantol neked kell meghozni a dontest.

43F

2020. jan. 10. 01:06
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
23-ra: Tudod, kérdező, az van, hogy (ha jól emlékszem, 46 éves a férjed), szóval az ilyen pasi az 60 évesen is ilyen lesz még, vagy még rosszabb. (Nagymamám tudna mesélni nagyfaterról.)
2020. jan. 10. 14:42
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"A válás miért nem opció, kérdező?"

Már írta ki többször ezt a kérdést ugyanez a hölgy. Nem opció neki, mert a férj lakásában laknak. Neki van saját lakása (nőnek), de odaadta használatra a felnőtt korú gyerekének, aki most ott lakik a párjával. Ő pedig nem szeretne visszatáncolni a fiatalokhoz (lakni).

2020. jan. 10. 14:48
 30/30 anonim ***** válasza:
5%
Nincs sok fantáziája a férjednek Kérdező! Egy szeretőt kellene találnia. Minden meg lenne oldva. Veled sokkal jobban működne, ha ritkább lenne a szex. Persze neked meg el kellene nézni, ha esetleg megtudnád. Így boldogok lennétek mindketten.
2020. jan. 11. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!