Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban kötelessége ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban kötelessége ez egy nőnek egy házasságban?

Figyelt kérdés
Óriási dilemmában vagyok és szenvedek.Szeretem páromat de teljesen kikészít a gyakori szexuális igénye.Ő minden nap szeretné én pedig maximum hetente 2-3-szor.Ez folytonos feszültség köztünk,már rengetegszer összevesztünk emiatt.Már előre szorongok ha jön az este hiszen tudom hogy ő "akarja". Azt mondja kapcsolatunk elején nem ilyen voltam.Ez igaz,de azóta már teljesen kiismertem páromat és a tiszteletem felé is kezd csökkenni amiért ennyire első helyre helyezi a szexualitást.Ő azt mondja ez nem így van,szerintem meg így.Nincs egy lazulós és bújós este,mert ha közelítek felé rögtön azt szeretné.Nekem ez nagyon rossz.Más is érzett már ilyesmit,melyikünknek kellene megértőbbnek lenni? Három éve együtt,46/45 évesek vagyunk.
2020. jan. 9. 18:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván ez mindkét fél részéről szar, és mindkét felet meg lehet érteni. Előző kapcsolatomban (nőként) nekem volt nagyobb étvágyam, párom meg elvolt heti egy szexszel. Hát amellett, hogy semennyire nem éreztem magam kívánatosnak, még ráadásul frusztrált is voltam a szexhiány miatt. De nyilván az is szar, mikor fáradt vagy, semmihez sincs kedved, vagy max egy forró fürdőhöz és alváshoz, a párod meg bököd az álló farkával. Nyilván jó, ha ezeket a dolgokat már az elején tudja az ember és nem megy bele olyan kapcsolatba, ahol nagyon eltérnek az igények. A baj azzal van, hogy az emberek jó része változik a kapcsolat alatt, ahogy a kérdező írta, ő sem ilyen volt régen. Az említett párom is a kapcsolat elején állandóan rám mászott, összeköltözés után meg jött a heti egy...
2020. jan. 9. 19:03
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sem tetszenek azok a válaszok, hogy örüljön a kérdező, hogy kívánja őt. Először is, szerintem nem ŐT kívánja, hanem a szexet. Ez azért különbség.

Ez egy ösztönlény, én otthagynám a francba. Egyébként NEM fog olyan nőt találni, aki 20-30 év házasság után minden nap szexel vele, olyan egyszerűen nincs. Nekem is ellenszenves lenne.

Kérdező, szerintem amúgy te már feltetted ezt a kérdést itt, kb. két éve kezdted, aztán olyan félévenként. Akkor többen megírták, hogy vagy tűröd az állandó baxhatnékját, vagy otthagyod, akármilyen áldott jó ember úgy egyébként.

2020. jan. 9. 19:09
 13/30 A kérdező kommentje:
Sajnos sokkal nem vagyok előbbre a válaszoktól annyira vegyesek.Az említett kézimunka nem jó páromnak,ő igazi szexet szeretne.Végül is nekem illene hagyni magam vagy neki kellene megértőbbnek lenni ezt szerettem volna megtudni a válaszokból.
2020. jan. 9. 19:24
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
#15-ös A lényeget nem érted! Nem szabad, hogy vagy/vagy helyzet legyen, nem kötelesség és elvárás a szex, hanem élvezet, egyezzetek meg félúton.
2020. jan. 9. 19:29
 15/30 anonim ***** válasza:
79%

Ja,kapcsolat elején minden más,persze.Már nekem is mondta ezt egy pali.

Neki kell engednie.Heti 2-3 megvan amit szeretnél,ezen kívül pedig verje ki magának,ha meg ez nem tetszik húzzon el egy kecskefarmra,és éljen ott(bár ez is undorító,mert állatkínzás lenne).Mindenesetre akkor is helyre tenném,gondolkodjon már... ezek szerint egoista is,mert nem nézi mit akar a másik.Ne hagyd magad,senkinek semmi nem kötelező...

2020. jan. 9. 19:35
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Mind a kettő. Egyszer-egyszer hagyni magad akkor is, ha nincs annyira kedved, neki meg egyszer-egyszer megértenie, hogy nem akarsz szexelni. Ha neki heti 7 az igény, neked heti 3, akkor egyezzetek ki heti 5-ben.
2020. jan. 9. 19:35
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

"Te beteg vagy! A saját nejem akkor dugom, amikor akarom!"

Akkor dugod, amikor ő is akarja, különben erőszak annak minden következményével együtt.

2020. jan. 9. 19:39
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyezni kell a szexuális igényeknek. Mert ha nem ez nyilván mindkét félnek rossz. Talán az arany középút lenne a megfelelő. Sajnos én nőként a másik oldalon állok. A férjem mellé még vennem kellett egy vibrit mert a heti egy még 50 évesen is kevés.
2020. jan. 9. 20:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
12 es igen, szinte mindenki változik idővel. Na meg nem mindegy pl. dolgozik e és milyen munkát, mennyit tud pihenni stb. Sőt, még az ember életében változó időszakok is vannak. Van amikor hónapokig nem bír betelni a szexel és van amikor szinte nem kívánja. Meg aki egész nap 16 órában nyomja pl. arra könnyű azt mondani, nincs igénye ha Te pedig esetleg könnyű vagy semilyen munkát végzel és tele vagy energiával. A mentális oldalát már nem is mondom, nagyon bonyolithatja a dolgot ha valakinek problémái vannak illetve épp nyugodt, kiegyensúlyozott időszakát éli. Vagyis szerintem ez nem ennyire egyszerű ds persze az meg már a párodon múlik, hogy ő ezt, hogy éli meg és mennyire tudja/akarja tolerálni ill. meddig.
2020. jan. 9. 20:19
 20/30 anonim válasza:
81%

Primitív ösztönlény, pont mint itt jó néhány kommentelő, akik azért tartják a nőt, hogy dughassanak orrba-szájba, valamelyik gyökér meg lazán meg is erőszakolná a feleségét, hisz "akkor dugja, amikor akarja". Hányinger. 🤦🏽‍♀️🤮 Mi az, hogy akkor dugod, amikor akarod?? Normális vagy te?!

Komolyan nem is értem, ez a legfontosabb? A kib.....tt szex? A tisztelet, szeretet stb stb már nem is számít, csak terpesszen? Halistennek nekem normális férjem van, nem ilyen sötét ösztönlény, akit csak a farka hajt.....

2020. jan. 9. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!