Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire változik meg a párod melletted? Megtörtént már veled, hogy elvesztette a párod azokat a tulajdonságait, amiért szeretted?
Persze nem tudod h miért szeretted, de aztán rájössz h már nem szereted úgy, és hiányzik belőle az a tulajdonság... visszahozható a régi énje??vagy nem?:S
párom szerint: minden ember változik, és így kell elfogadni őt. ez mennyire valós?
az ember alapvetően nem változik, hidd el nekem (legalábbis egy bizonyos kor fölött).
Én mielőtt összejöttem a kevesemmel, sokkal "hidegebb", és antiszociálisabb.
Szerinte sokat változtam, eltűnt belőlem ez a mélabú, vagy mi.
Szerintem nem, csak ő lát másképp.
Ha sok ideje együtt vagy valakivel, akkor a "megszokás" eltorzíthatja picit azt a rózsaszin ködös képet, amit a legelején láttál, vagy látni akartál. De attól még az ember ugyanaz, csak alábbhagyott a láng.
20L
nem értek azzal egyet h ha eltűnik a "rózsaszín szemüveg", akkor már nem vagy szerelmes, és ezért észreveszed a hibáit a másiknak..
a rózsaszín köd szted meddig tart?? pár hétig, 1hónapig kb
azután meg ásd el a kapcsolatod mert szted nincs szerelem rózsaszín köd nélkül?:)
de van, csak reálisan látod a dolgokat.. észreveszed ugyan a hibáit a másiknak(és hazudik aki azt mondja h a párja tökéletes!)csak szemet hunysz felettük, és elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!