Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem főz rendesen?
Sajnos lejarattad magad rendesen.
A kerdesben benne van a valasz:
Eloveszed a 3 recept konyvet, te kivalasztasz 31 etelt es megkered szepen, hogy ezeket fozze.
2020. jan. 8. 19:57
A barátnőd nem az anyukád, te pedig testileg nem egy 5 éves takonygyerek vagy, hogy a valagadat is másnak kelljen kitörölnie.
Szépen találd fel magad, főzz magadnak és akkor nem kell másnak hallgatnia a hisztidet.
2020. jan. 8. 19:58
Én imádok főzni, de egy válogatós pasitól agyfaxt kapnék. Tudod, ki főzzön neked:D
2020. jan. 8. 20:45
Én a férjem családjától azt tanultam hogy aki nem főz az nem válogat. Ha válogatsz főzz magadnak. Nagy igazság!
2020. jan. 8. 23:34
Pfuu már lassan 10 éve főzök de meg mindig nemtudtam megszeretni.Megkérdezem a férjem mit fozzek kedvesem ma..nekem mindegy..haza jön,de miért ezt főzted?Én kérdeztem!Minden alkalommal a mindegyet valaszolja emellett válogatós is,hust hússal enne csak.Kozbe lettek gyerekeink is,azt főzök amit ők szeretnek.
2020. jan. 9. 06:32
Na erről gyorsan szokj le.
Ez nagyon idegesítő egy idő után. Exel is ez volt, finnyás volt, mentünk a boltba vásárolni kérdeztem mi enne mindegy. Felsoroltam 4 fajta kaját amit szeretünk mindketten s csak egy vagy 2 dolog kell hozzá de egyik se tetszett. Jó akkor válasszon ő. Sokszor másfél órát bolyongtunk mert nem jutott semmi eszébe. Végül eluntam s én döntöttem.
Ezekből az alkalmakból az lett keveseltem a normális együtt töltött időt ő meg frusztrált lett mindig én döntöttem. Mert döntésképtelen volt a boltnak meg van nyitvatartási ideje!
Szóval nyugodtan írd le melyik nap mit akarsz enni s kész egyszerű nem naponta bajlódsz vele.
2020. jan. 9. 09:35
Nálunk is volt így. Aztán meguntam és főzni kezdtem, amit én ennék aznap, férjem meg majd megeszi ha éhes. :) néhány napnyi szendvics evés után rájött, hogy tulajdonképpen szinte mindent szeret, csak az anyós pajti mindent ráhagyott gyerekként.
2020. jan. 9. 15:52
Én mindennap 2 gyerek mellett azt is főzök amire a párom vágyik és ő mondja meg nem én. Nem sorolgatok semmilyen étlapot neki... Azt kapja amit kér. Ha szeretnéd hogy főzzön kérd azt amit szeretsz ne a párod találgasson!
2020. jan. 9. 23:32
Találd fel magad, ne legyél életképtelen :D Nekem ks válogatós a barátom, de nem várja el, hogy főzzek neki. Kedvem lenne, de rohadtul elveszi a tény, hogy kevés dolog van amit megeszik. Nem hiányzik, hogy meglepem valamivel aztan kiderül, hogy nem kér mert ezt vagy azt nem szeret belőle.
2020. jan. 23. 14:05
Na az en ferjem pont ilyen valogatos fajta.Nagyon keves dolgot eszik meg,es az elozo napit sem hajlando megenni,akkoriban nem idegesitett h finnyas.De szuletett egy gyermekunk es most mar pont le**arom h tetszik vagy sem neki mit fozok,mert az a lenyeg h a gyerek megegye.Orulok h ha van idom es energiam fozni.Raadasul o az a fajta ember akinek semmi sem jo es mindent kritizal.Sosem szerettem fozni,de a ferjem megutaltatta velem.Annyi valtozas van h mar mast is kenytelen megenni, mert az van es kesz.Lenyeg a lenyeg, akkora egy pup a haton tud lenni egy ilyen ferfi mint te is kerdezo h a nonek elmegy a fozes gondolatatol is a kedve.
2020. ápr. 10. 21:47
Kapcsolódó kérdések: