Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért hozza fel állandóan ezt a kiszakadt óvszer meg a terhesség témát, mikor már megbeszéltük, hogy téma lezárva?
Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába illene igazán, de szerintem itt ez már csak másodlagos.
Szóval, párommal nagyon más életkorban vagyunk, ő már nagyon abban a korban van, hogy szeretne gyereket, én meg még nagyon nem, egyetemre járok és karriert szeretnék, amire jók is a kilátásaink.
Pár napja elszakadt az óvszer, szinte esélytelen hogy terhes legyek (ciklus vége, el se ment, lehet bent se volt szakadtan, de nem tudjuk), megbeszéltük nem beszélünk erről többet, mivel én most elég stresszes élethelyzetben vagyok, de akárhányszor felhívom, valamilyen formában minden nap a fejemhez vágja, hogy számoljak vele, mi lesz ha teherbe esek. Bezzeg egy régi kapcsolatában a nő tablettát szedett és ott érdekes módon nem féltek ennyire, mire mondtam, hogy ott is megvan az esélye. Meg most késett 4 napot mensim és biztos azért mert pár napja kiszakadt a gumi :O Elegem van, hogy már napok óta ezt hallgatom, kvázi most már lassan mintha zsarolna vele.
Miért csinálja ezt? Ma nagyon kiakadtam rá, hogy hagyjon már vele nincs elég bajom (hétfőn vizsgázom és tanulnom kell(ene), de mintha ezt is letojná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!