Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért hozza fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért hozza fel állandóan ezt a kiszakadt óvszer meg a terhesség témát, mikor már megbeszéltük, hogy téma lezárva?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába illene igazán, de szerintem itt ez már csak másodlagos.

Szóval, párommal nagyon más életkorban vagyunk, ő már nagyon abban a korban van, hogy szeretne gyereket, én meg még nagyon nem, egyetemre járok és karriert szeretnék, amire jók is a kilátásaink.

Pár napja elszakadt az óvszer, szinte esélytelen hogy terhes legyek (ciklus vége, el se ment, lehet bent se volt szakadtan, de nem tudjuk), megbeszéltük nem beszélünk erről többet, mivel én most elég stresszes élethelyzetben vagyok, de akárhányszor felhívom, valamilyen formában minden nap a fejemhez vágja, hogy számoljak vele, mi lesz ha teherbe esek. Bezzeg egy régi kapcsolatában a nő tablettát szedett és ott érdekes módon nem féltek ennyire, mire mondtam, hogy ott is megvan az esélye. Meg most késett 4 napot mensim és biztos azért mert pár napja kiszakadt a gumi :O Elegem van, hogy már napok óta ezt hallgatom, kvázi most már lassan mintha zsarolna vele.

Miért csinálja ezt? Ma nagyon kiakadtam rá, hogy hagyjon már vele nincs elég bajom (hétfőn vizsgázom és tanulnom kell(ene), de mintha ezt is letojná.

2020. jan. 7. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ez a baj, hogyha nagy a korkülönbség köztetek. Kvázi semmiben sem fogtok egyezni, ő neki a saját élete fontos, egy gyerek pedig olyan kötelék, ami örökre összeköt titeket. Egy ilyen emberrel ezt én nagyon meggondolnám, mert ahelyett, hogy támogatna, segítene neked, és békén hagyna a hülyeségeivel csak azt nézi, hogy neki mi a jó, önző, mert ő csak gyereket szeretne, és amit megbeszéltek is képes kerezstülhágni. Az egyetem mosta legfontosabb neked... Szakítsál ezzel a palimadárral és esemény utánit vagy abortuszt vegyél... kicsi az esélye, de attól még lehetsz terhes...
2020. jan. 7. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Sok siket a hétfői viszgákhoz! üdv 1-es ;)
2020. jan. 7. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Vettél be eseményutánit?

Mennyi idősek vagytok pontosan?

Egyéblent ahhoz képest hogy azt mondod abban a korban van, elég gyerekesen viselkedik. Egy gyerek közös döntés kéne legyen, még akkor is ha becsúszik, akkor is 2 ember döntésén kéne múlnia hogy megbeszéljék ki a legjobb. Ezt nem lehet ráerőltetni egy emberre. Én is egyetemre járok, képtelen lennék terhességre, gyereknevelesre stb még akkor is ha az anyagiakat nem nekem kéne állnom, de ez sem mindig van így.

Beszéld meg a pároddal hogy ezt fejezze be.

Eddig is érdekelte a gyerek téma v csak most? Mert ha hirtelen most jutott eszébe hogy ja nem lenne rossz akkor szintén nem tart meg ott fejben.

De mindenképp kell beszélnetek arról is hogy hogyan tovább, mik a tavlati tervek és célok mert ha te meg évekig nem akarsz gyereket (amit amúgy tökéletesen megértek) ő meg már igen, akkor el kell gondolkozni hogy van-e jövője ennek a kapcsolatnak.

2020. jan. 7. 23:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem vettem be, mert teljesen felesleges lett volna, bent sem volt akkor szakadt el, észrevettük, mert előtte is nézte és nem volt gond. Meg a ciklus végén jártam 30. nap körül. Én 25, ő 40. eddig volt már terítéken a téma, de nagyon jól tudja, hogy a karrierem az számomra "szent".
2020. jan. 7. 23:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot egyes, a nehezén már túl vagyok :)
2020. jan. 7. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

1-es váalszoló vagyok, kettes is szépen leírta, én fiú vagyok, ő mégis jobban tud nőként tanácsot adni :)

Nagyon kicsi az esélye, de attól még lehetsz terhes, így ebben a formában is, tudod, az előváladékok is tartalmazhatnak spermát. Viszont ha nem szeertnél gyereket,ami amúgy tényleg az életed rontaná el, kb egy hét múlva feltétlen tesztelj. Az idős pasik (csajok) csak alkalmira jók ebben a korban. (korodbeli vagyok) Ígysem meg úgysem tartanak sokáig ezek a párkapcsolatok sem, szóval igen neki már tényleg ideje, neked pedig nem. Próbálj nyugodt helyre vonulni és tanulni, mert egyetemen nagyon vért kell izzadni, pláne most vizsgaidőszakban!

2020. jan. 7. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
16%

Ha tanulnod kell, akkor ne dgjatok!

A hajtás és a szerelmi élet nem fér össze.

2020. jan. 7. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
34%

Én csak halkan megsúgom, hogy mensi utolsó napján estem teherbe. Igaz, akkor azért elment bennem rendesen, nem csak maszatolás volt, és nem volt itthon óvszer. Csak azt mondom, hogy az időpont ebből a szempontból mindegy. De ahogy te leírod, nem hiszem, hogy terhes vagy.

De egy ilyen gyerekes "negyven éves" pasi mellől döbbentenék, mert csak a maga vágya érdekli, és sokan ezért akarnak fiatal nőt, hogy az majd szül neki. Nem veszi figyelembe, hogy te mit akarsz, úgy fogja fel, hogy lesz ami lesz, te majd megbékélsz.

2020. jan. 8. 06:17
 9/14 anonim ***** válasza:
61%

Reménykedik, hátha mégis, mert ő ezt szeretné, és beléd akarja beszélni.

Exemmel már megvolt a közös gyerek, de külön voltunk, viszont néha szexeltünk. És egyszer belém engedte, annak reményében, hátha terhes leszek, és újra kezdhetjük.

Ezen akkor eléggé berágtam, de szerencsére nem maradtam úgy.

Meg volt még régebben egy fiatal srác (én 25 voltam, ő 20), rövid ideig voltunk együtt, én vettem el a szüzességét. Megszakítással védekeztünk, nem sokkal később én szakítottam vele. (Különösebb indok nem volt, csak nem nagyon voltak érzéseim felé.)

Utána ő is írogatott olyanokat, hátha teherbe ejtett, akkor visszakaphat...

És még a nőkre mondják, hogy játszmáznak, meg kierőszakolják a pasitól a gyereket...

2020. jan. 8. 10:23
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem leszel terhes.Ha ez így működne,lenne már egy focicsapatom.Legrosszabb esetben abortuszra mész Bécsbe.Amúgy meg ne hívd fel.Mondd,hogy majd hétfőn beszéltek.Amikor én egyetemista voltam,vizsgaidőszakban volt,hogy szóltam az akkori páromnak meg a barátaimnak is (meg a szüleimnek is),hogy pár napig ne hívjanak.
2020. jan. 8. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!