Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok egy olyan kapcsolatot amiben a pasi már az első randin bejelenti, hogy ő mostmár feleséget keres?
Nem keres ő feleséget szerintem, csak lehet azt gondolja így megbízhatóbbnak tűnik...egyébként nincs jelentősége, ha tetszik akkor jársz vele, ha meg közben derül ki, hogy nem ő az igazi akkor elhagyod...attól, hogy valaki azt mondja, hogy a kövi csaja lesz a felesége még nem biztos, hogy így is lesz. A házassághoz 2 igen kell :)
Bye!
Meg általában ezek a pasik először tök romantikusnak tűnnek, hogy első randin képesek belehabarodni valakibe, és akár el is vennék. Ugye,ez egy lánynak nagyon imponál.
Viszont később ezek lesznek a betegesen féltékeny , mindig beszámoltató emberek, akiket a kapcsolat végén még smirglivel sem lehet lekaparni.
Ne így legyen, de 22 évesen szerintem elég meggondolatlan dolog első randin ilyet mondani. Kérdező!
Ha akarod vele a kapcsit mondd el, hogy nálad ez nem így működik. Szeretnéd megismerni, de korántsem biztos, hogy vele állsz oltár elé, ahogy alakul. Vagy elfogadja így, vagy....
Én belemennék a kapcsolatba, aztán úgy is elválik, hogy lesz-e belőle valami, és az is, hogy a házasság előbb-utóbb szóba jöhet-e. Lehet, hogy nagyon meg fogod szeretni. Elképzelhető, hogy a komolyságát akarta ezzel érzékeltetni, tehát, hogy ne egy link alakra gondolj, hanem olyan férfire, aki, ha arról van szó nem riad vissza a házasságtól.
És gondolom nem most akar elvenni, hanem akkor, ha ő is kellőképpen megszeret téged.
22 évesen feleséget? :P
Én azért várok majd vagy 35 éves koromig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!