Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akarnátok egy olyan kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarnátok egy olyan kapcsolatot amiben a pasi már az első randin bejelenti, hogy ő mostmár feleséget keres?

Figyelt kérdés
Ő 22, én 20. Még nem is voltam szerelmes soha, ő meg egyből azzal kezdi, hogy úgy tervezi, hogy a következő barátnője lesz a felesége. Egy kicsit elriasztott. Várom a véleményeteket.
2010. júl. 21. 11:28
1 2
 11/20 anonim válasza:

Nem keres ő feleséget szerintem, csak lehet azt gondolja így megbízhatóbbnak tűnik...egyébként nincs jelentősége, ha tetszik akkor jársz vele, ha meg közben derül ki, hogy nem ő az igazi akkor elhagyod...attól, hogy valaki azt mondja, hogy a kövi csaja lesz a felesége még nem biztos, hogy így is lesz. A házassághoz 2 igen kell :)

Bye!

2010. júl. 21. 11:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is megriadnék. Aztán még arra is gondolnék, ez a csajozó szövege.
2010. júl. 21. 11:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Az én párom is mondta pár hét "járás" után, hogy bennem megtalálta azt a nőt akit keresett, és hogy engem akar feleségül venni..
2010. júl. 21. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz....végül is senki nem indul úgy neki egy kapcsolatnak....hogy márpedig tuti nem ő lesz a férjem/feleségem. A lehetőség nyitva van mindig arra, hogy a kapcsolat "örökké" tart. Ő csak megmondta ezt neked...hogy ő ezt várja a következő kapcsolatától. Persze ha kiderül, hogy nagyon nem illetek össze, akkor még mindig ki lehet lépni, de azért jó tudni az elején, hogy ő komolyan gondolja....nem?
2010. júl. 21. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Meg általában ezek a pasik először tök romantikusnak tűnnek, hogy első randin képesek belehabarodni valakibe, és akár el is vennék. Ugye,ez egy lánynak nagyon imponál.

Viszont később ezek lesznek a betegesen féltékeny , mindig beszámoltató emberek, akiket a kapcsolat végén még smirglivel sem lehet lekaparni.

Ne így legyen, de 22 évesen szerintem elég meggondolatlan dolog első randin ilyet mondani. Kérdező!

Ha akarod vele a kapcsit mondd el, hogy nálad ez nem így működik. Szeretnéd megismerni, de korántsem biztos, hogy vele állsz oltár elé, ahogy alakul. Vagy elfogadja így, vagy....

2010. júl. 21. 11:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Én belemennék a kapcsolatba, aztán úgy is elválik, hogy lesz-e belőle valami, és az is, hogy a házasság előbb-utóbb szóba jöhet-e. Lehet, hogy nagyon meg fogod szeretni. Elképzelhető, hogy a komolyságát akarta ezzel érzékeltetni, tehát, hogy ne egy link alakra gondolj, hanem olyan férfire, aki, ha arról van szó nem riad vissza a házasságtól.

És gondolom nem most akar elvenni, hanem akkor, ha ő is kellőképpen megszeret téged.

2010. júl. 21. 11:50
 17/20 anonim ***** válasza:
ill.ne mondj inkább ilyent, csak azt, hogy ismerjétek meg egymást előbb....
2010. júl. 21. 11:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit megnyugtattatok.
2010. júl. 21. 12:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt ne vedd készpénznek..!! Az csak egy dolog, hogy Ő már házasságok szeretne, de az egyszer sem biztos, hogy pont te leszel az a lány, akit el szeretne venni... Sztem nyugodtan járj vele, és ne foglalkozz ezzel a házasság dologgal... üdv 25/L
2010. júl. 21. 14:14
 20/20 anonim ***** válasza:

22 évesen feleséget? :P

Én azért várok majd vagy 35 éves koromig.

2010. júl. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!