Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha sosem kaptam semmit a páromtól?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon jól megvagyunk már majdnem 2éve. Tudom hogy szeret es tenyleg jó a kapcsolatunk de zavar hogy kb sose kaptam tole semmit talan a nőnapra egy viragot. Ketszer is volt már szulinapom és vele voltam de akkor sem. Nevnapomrol goze se volt de azon még ki se akadtam

Én vettem szulinapjara is meg alkalmom kívül is kapott dolgokat mert én szeretek rá gondolni ha vagyok valahol.

Lehet gyerekes probléma de rosszul tud esni amikor mindig csak igergeti hogy jaa mar kineztem ezt meg azt neked es soha semmi pedig en sose vártam el tőle semmit főleg nagy dolgokat...

20/L

2020. jan. 5. 00:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem, ha beszélsz vele, akkor az egy ilyen típusnál bacogatásnak jön le... Veszett fejsze nyele.

Nem a tenyerén hordó típus, soha nem lesz az.

Az is lehet, hogy e mellé még zsugori is, majd veszekedni fogsz vele a jobb minőségű gyerekágyon is...,pl.

Fiatal vagy, keress hozzád valót, aki a tenyerén hord.

S ehhez nem kell kőgazdagnak lenni, hidd el. Lehet virágot lopni is!

2020. jan. 5. 08:38
 12/28 anonim ***** válasza:
32%

Szakits vele mielőbb! Csak kihasznál ! Voltam ebben a cipőben.

L

2020. jan. 5. 11:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is belefutottam egy ilyen tipusba. Nem fog változni.
2020. jan. 5. 17:27
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen a párom. Probaltam vele beszélni azt kaptam, hogy { nem fog megváltozni és hogy én szoktattam le róla. Csak nem tudom, hogy hogy. Mert az elenén még veszegetett fülbevalót, ezt azt. Karacsonyra emvettem neki neki, semmit nem kaptam tőle. Azt mondta majd vesz. Azota se kaptam meg. Nem is fogom. Ezt kár felhozni, csak veszekedunk miatta
2020. jan. 5. 18:00
 15/28 A kérdező kommentje:

Azert komoly, hogy egy probléma alapján megmondjatok hogy milyen vagyok és mire kellek neki.

Ilyenért ki az aki szakít egy normális kapcsolatban? xd

Igen ez tenyleg zavar es nemtudom ezen hogy valtoztathatnék vagy hogy észrevegye ezt akármi de már megbántam hogy feltettem ezt a kérdést.

2020. jan. 5. 18:12
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Az belőlem is kimaradt, hogy ilyen összefüggéstelen információhalmazokra emlékezzek mint születésnapok, évfordulók dátumai. Telón a naptár tudja, beírkáltam, amit csak sikerült elkapni. De mások meg ott nézegetik fészen, mégse tudják, ilyen ez. Én nem fújom fel, bőven ingerküszöb alatti nálam.
2020. jan. 5. 18:23
 17/28 A kérdező kommentje:
ő tudja ezeket a dátumokat
2020. jan. 5. 18:52
 18/28 anonim ***** válasza:
76%

"Igen ez tenyleg zavar es nemtudom ezen hogy valtoztathatnék vagy hogy észrevegye ezt akármi de már megbántam hogy feltettem ezt a kérdést."

Te tényleg rettentően buta vagy. Kommunikációról, mint olyanról, hallottál már? Ahogy itt, kiírtad a kérdést, úgy vele miért nem beszéled meg?

Tudod, csak azért kellesz neki szexre, mivel semmi figyelmességet nem kapsz tőle, semmit. És nehogy azt mond már, hogy ennyiből nem lehet leszűrni semmit? :O Mert ahhoz tényleg nagyon ostobának kéne lenni.

Te veszel neki minden alkalomra, ő tud minden dátumot, de lesz..rja, mert nem is vagy neki fontos. Ha valakinek fontosak vagyunk azért egy olyan napot, mint az ember születésnapja, azért arra illik odafigyelni, plusz olyanra, hogy évforduló. Gondolom karácsonyra is csak te vettél neki ajándékot, ő meg semmit.

Nem veszed észre, hogy nagyon egyoldalú az egész? Te mindent, és ő meg semmit? Gondolkozz már, ember!

A probléma nem gyerekes, csak a problémához való hozzáállásod és problémamegoldóképességed a gyerekes.

Ő honnan tudja, hogy téged zavar, hogy nem kapsz tőle semmit, ha nem közlöd vele, ha már ilyen őstulok?

Egyébként meg te választottad, viseld is érte a következményeket. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.

2020. jan. 5. 20:39
 19/28 A kérdező kommentje:

Attolmeg mert egy parkapcsolatban vannak problémák nem kell egyből ilyenekre gondolni hogy csak a szexre kellek meg tuskó meg hasonlók. Te nemhiszem hogy tudnád hogy alapvetően milyen jó kapcsolatunk van mennyit vagyunk egyutt (minden nap) mennyit segít stb és tényleg nem szép tőle ez az ajándékozás de ebből levonni hogy csak a szexre kellek meg dobjam meg mittudom én

Egy aprobb problema megoldására irtam ki a kérdést nem arra hogy mire kellek neki hogy szakitsak e.

Szóval utolsó aki gyerekes az minden szemszögből nézve te vagy.

2020. jan. 5. 23:58
 20/28 anonim ***** válasza:
86%

Kaptál tőle valaha ajándékot/apróságot és milyen alkalomból, vagy csak úgy?

A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Remélem kinyitod a szádat és közlöd vele a problémádat. Aztán, ha nem változik, akkor jó lenne azon is elgondolkodni, hogy esetleg nem mondtuk butaságot.

Milyen házimunkába segít be, vagy miket segít neked?

Mik azok a jelek, tettek, amikből 100%-ra tudod, hogy szeret téged?

2020. jan. 6. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!