Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha sosem kaptam semmit a páromtól?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon jól megvagyunk már majdnem 2éve. Tudom hogy szeret es tenyleg jó a kapcsolatunk de zavar hogy kb sose kaptam tole semmit talan a nőnapra egy viragot. Ketszer is volt már szulinapom és vele voltam de akkor sem. Nevnapomrol goze se volt de azon még ki se akadtam

Én vettem szulinapjara is meg alkalmom kívül is kapott dolgokat mert én szeretek rá gondolni ha vagyok valahol.

Lehet gyerekes probléma de rosszul tud esni amikor mindig csak igergeti hogy jaa mar kineztem ezt meg azt neked es soha semmi pedig en sose vártam el tőle semmit főleg nagy dolgokat...

20/L

2020. jan. 5. 00:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%
Csak arra vagy jó neki, hogy használjon
2020. jan. 5. 00:23
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem normális.
2020. jan. 5. 00:29
 3/28 A kérdező kommentje:

Használjon? mivan?

ezzel nem segitetek

2020. jan. 5. 00:31
 4/28 anonim ***** válasza:
76%

Nem az.

De mégis vele vagy, szóval minek erőltesse meg magát?

2020. jan. 5. 00:37
 5/28 anonim ***** válasza:
91%

Itt normális válaszra ritkán akadhatsz, mint láthatod.

2 éve vagytok együtt, beszéld meg vele!

2020. jan. 5. 01:20
 6/28 anonim ***** válasza:
89%
Megadod a címed, küldök wgy tábla csokit.
2020. jan. 5. 03:29
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát elég érdekes fickó lehet. Tudom, hogy kínosnak éreznéd, de mondd el neki a problémádat, hogy neked ez rosszul esik.
2020. jan. 5. 04:02
 8/28 anonim ***** válasza:
94%
Figyelmetlen veled. Ami így nem deríthető ki miből fakad. Vagy a személyisége ilyen, vagy egyszerűen csak ennyire vagy fontos neki.
2020. jan. 5. 05:34
 9/28 anonim ***** válasza:
20%
21 vagyok voltak már bnoim meg egyejszakasaim rengeteg mind 2 és én sem vagyok ez az ajihalmozos típus de szulinapra és nevnapra rákiáltok a csajokra 10-10 ropit simán + nyáron Thaiföldön voltam hoztam vna neked vmit.. ez így nem normalis és jól írják fentebb vagy a személyisége ilyen vagy tenyleg csak szexre kellessz , hagyd ott és keress egy normalis pasit pl. Mint én! Ha szakítottál dobj PM!!!! ;)
2020. jan. 5. 05:45
 10/28 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, mit nem értesz az egyes válaszán? Akkor lefordítom neked: csak szexre kellesz neki, semmi másra.

Miért vagy egy ilyen emberrel együtt? Figyelmetlen, nem tudsz vele semmit őszintén megbeszélni, nem érdekli semmi, mégis mit szeretsz benne?

2020. jan. 5. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!