Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz előjelnek vegyem ha barátom ritkán kívánja a szexet?
Ediggi párkapcsolataim során nem találkoztam még hasonlőval.. párom nem igazán kívánja a szexuális együttlétet. Mindenre nyitott nő vagyok, nem átlagos igényekkel, tudom nem mindenki egyforma ezt el fogadom... de néha fel merül a kérdés bennem hogy nem e csal meg,mivel a helyzet úgy hozza hogy gyanakodjak. Sokszor vissza utasítja az orális kielégítést is... nem tudom mit tegyek hogy kívánjon engem,nagyon rosszul érint ez a dolog,bár tudom legbelül hogy valóban nem minden ember azonosvágyakkal rendelkezik. negatív kommenteket nem szeretnék.
23 N
Szerintem ebben a korban még azért aktívabbak szoktak lenni (ha hozzád hasonló korú)
Nagy kérdés, hogy mindig így volt-e a kapcsolatotok alatt vagy csak az utóbbi időben.
Ha mindig így volt lehet ennyi az igénye vagy az is, hogy neki kicsit visszás, hogy te nagy étvágyú vagy.
Ha eleinte jó volt lehet megunta veled, ahogy az is, hogy otthon veri szorgalmasan.
Én megpróbáltam elhitetni magammal, hogy lehet csak tényleg fáradt meg ilyenek. Aztán kiderült, hogy még egy guminőre is képes lett volna kiverni annyira nem bírt a farkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!