Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondhatnám el anyumnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatnám el anyumnak hogy a lányok is érdekelnek?

Figyelt kérdés

18 éves csajszi vagyok s hát most a sors összehozot egy nagyon aranyos lánnyal... csak az a baj hogy anyum nem tudja hogy mi a helyzett nálam s nem tudom hogy lehetne elmondanom neki a dolgokat...kicsit szigorú de azért aranyos..mikor milyen...szerintetek hogy mondhatnám el? meg még sajnos az a baj hogy hát sokan nem tudják s nem szeretném hogy rólam beszéljenek suliba.. nagyon szeretem azt a lányt s nem tudom mit tegyek...léhyszives segitsetek nekem...

Ha van kedved e-mailt is írhatsz csak nem szeretnék ide mindent leírni!

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2010. júl. 20. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
írj privit lécci, szívesen beszélgetnék erről veled...
2010. júl. 20. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Jobb ha elmondod, mintha mástól tudná meg. Szerintem vidd el egy kávézóba vagy ilyesmi helyre, ahol nem csinál jelenetett. Lehet, h nehezen fogja elfogadnia, de az ilyen dolgokon nem lehet változtatni, és ha neked így jó, akkor így jó. Amugy egyáltalán nem érdekelnek a fiúk? Sok sikert.

17/L

2010. júl. 20. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:

próbáld kideríteni, hogy hogy áll a témához. mert ha felhozol neki vmi ilyesmit, csak úgy beszélgetés szintjén, és mereven elzárkózik, akkor lehet jobb lenne nem elmondani neki.

én pl liberálisnak tartom magam, de a lány-lány kapcsolat nagyon fura számomra, nem is nagyon tudom elfogadni... (bár lehet h ez csak a mostani "divatleszbikusok" miatt van). szóval ha a lányom ezzel állna elő, amennyire lehet, megpróbálnám megérteni és elfogadni, mert a gyermekem, szeretem őt, és kiállok mellette, bármit is hoz az élet, de nagyon nagyon kellene küzdenem az ellen, hogy ne legyenek ellenérzéseim.

2010. júl. 20. 23:59
 4/10 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat!!

megy majd a privi!! s kedves másik 23:57-es de volt már pasim is csak olyan bunó volt meg ilyenek hogy most valahogy lány kell nekem..

2010. júl. 21. 00:03
 5/10 A kérdező kommentje:

23:59 hm..nagyon aranyos vagy!! Kicsit azért lelket öntött belém ez a mondatod...:" amennyire lehet, megpróbálnám megérteni és elfogadni, mert a gyermekem, szeretem őt, és kiállok mellette, bármit is hoz az élet, de nagyon nagyon kellene küzdenem az ellen, hogy ne legyenek ellenérzéseim."

Remélem anyum is így áll hozzá...

2010. júl. 21. 00:06
 6/10 anonim válasza:
De volt is már lánnyal valami komolyabb? Vagy csak azt hiszed, hogy érdekelnek? Mert szerintem előbb magadban tisztázd, mert az is lehet, hogy anyukádat felkavarod teljesen, közben meg idővel rájössz, hogy csak azért vonzódtál a nőkhöz, mert azok megértenek, nem úgy, mint a bunkó férfiak. Úgyhogy ezt a beszélgetést ne siesd el.
2010. júl. 21. 00:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Jártam már lánnyal igaz rövid ideig mert elég fura volt a csajszi... s a lányokat is szeretem tudom mert egy párba voltam már bele zúgva de persze reménytelenül...
2010. júl. 21. 00:34
 8/10 anonim válasza:
Írj privit:) 16/L
2010. júl. 21. 01:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Komolyan:

Hát azért tényleg tisztázd le a dolgot, nehogy csak megingás legyen. Amúgy muszáj lesz előbb vagy utóbb elmondani, ha tényleg úgy érzel. Az édes anyád... A comeing out persze szär műfaj, de nézd a jó oldalát, legalább nem egy konzervatív szamuiráj iskolában vagy meleg tanonc, vagy a náci németországban, ott nehezebb lenne. A család megérti. Aki számít az megérti, max idő kell hozzá.

Nem komolyan: Amúgy van gyógyszer az állapotodra. Ha érdekel elmondom

2010. júl. 21. 01:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is lazíts. Kissé felfújod a témát, ez egyébként a média hatása.

Ugyanis ha lányok "is" tetszenek, tehát nem kizárólag a lányok, hanem a fiúk mellett olykor egy-egy lány is, az nem homoszexualitás és főleg nem "biszexualitás" (ami tkp. nem is létezik igazából abban az értelemben, ahogy azt sokan elképzelik).

Lányoknál, főleg fiatal lányoknál, előfordul, hogy rajonganak egy másik lányért. Ez gyakran nem is szexuális vonzalom, vagy csak kismértékben az. Egyébként előfordul szinte minden teljesen normális, átlagos, heteroszexuális lánnyal is néha. Mivel óriási divattéma a "leszbikusok", ezért ezt manapság sokan nem tudják a helyén kezelni és eltúlozzák a jelentőségét. Tehát nem biztos, hogy muszáj neked odaállnod anyukád elé és bejelenteni neki olyasmiket, amik nem is igazak, csak el vannak túlozva.

"a sors összehozot egy nagyon aranyos lánnyal..."

Azt nem tudom, mit értesz ezen az "összehozott a sors"-on. Ha azt, hogy rendszeresen lefekszel vele, szexuális életet élsz vele, és a fiúk újabban már eszedbe se jutnak, az valóban homoszexualitás. Ez azonban nőkben ritka (a nőknek csak 2%-a leszbikus). Egyébként némi idő kell ahhoz, hogy valaki tisztázza a szexuális irányultságát, ez nem mindenkiben azonnali és automatikus (illetve senkiben sem az).

Ha arról van szó, hogy miközben általában a fiúk tetszenek, de most hirtelen találtál egy lányt, akit nagyon kedvelsz, és valamilyen szinten a teste is érdekel, gyengédek vagytok egymással stb., az még kb. semmi, az szinte minden lánnyal előfordul egy-kétszer.

2010. júl. 21. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!