Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt mar olyan hogy a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan hogy a parotok csinalt valami olyat amitol hirtelen ugy ereztetek mintha minden erzesetek megszakadt/hirtelen elmúlt volna?

Figyelt kérdés
Vissza lehett ezt fordítani? Vannak ilyen teren tapasztalaitok?
2020. jan. 1. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt hasonló. Ez nálam a végét jelentette. Kibújt az énje.
2020. jan. 1. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt, a 2. évben. Még 4ig együtt maradtunk, de bárcsak ne tettem volna.

Engem is megrángatott, bár nem nagyközönség előtt. Akkpr otthagytam, de sikerült neki visszakönyörögnie magát. :/

2020. jan. 1. 22:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm esete is nagyon hasonló volt. Pár éve együtt szilvesztereztem vele, és az akkori párjával, aki annyira bebszott, hogy elkezdett ordenáré módon kiabálni barátnőmmel, szerintem csak azért nem bántotta fizikálisan, mert ott voltam. Később hiába próbáltam ezt megbeszélni barátnőmmel (meg kb az összes barátnője, családja), hogy azért ez nem túl biztató a pasira nézve, de persze ő a pasit védte, és együtt is maradt vele, velem meg megszakította a kapcsolatot. 4 évvel később újra felkeresett, elnézést kért azért amit tett. Elmondta, hogy végül dobta a barátját, mert egyre csak rosszabbodott a helyzet, aztán amikor megverte, rájött, hogy jobb ha menekül.

Nézd, legalább most kiderült, milyen is valójában, és ez nem lesz jobb, hiába reménykedsz, mert egyre több mindent megenged magának. Szerintem ne várd meg, amíg elkezd verni is, jobb lesz neked nélküle, még ha most nehéz is ebbe belegondolni. Fel a fejjel, kitartás!

2020. jan. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!