Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Kitől kérhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Kitől kérhetek segítséget?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 3 éve élek a párommal. Eleinte minden rendben volt, boldog pár voltunk, a hálóban is minden rendben volt.

De aztán összeköltöztünk és akkor minden elromlott. Hozzám költözött, ahol a húgommal éltünk. Az első dolga az volt hogy elküldte a húgomat koliba hogy ne legyen láb alatt. Aztán elkezdte igényelni hogy minden nap főzzek neki. Aztán elkezdett azon hisztizni hogy nálam kosz van és hogy a hetente való takarítás helyett naponta kéne. Hogy neki legyen minden ruhája tiszta tehát amint ő azt leveszi fél percen belül már a mosógépben legyen. Konkrétan háztartási rabszolga lettem és emellett egyetemre járok. Konkrétan annyira nincs időm magamra hogy múltkor úgy éreztem mindent megcsináltam ment a mosógép, főtt a vacsora száradt a padló a nappaliban felmosás után. Gondoltam egy kb 20 perc alatt lezuhanyzom hajatmosok és hasonló alap higéniai szükségleteimet kielégítem. De kizavart a fürdőszobából hogy mit képzelek hogy holmi wellnessért leégettem a vacsoráját, meg amúgy is fürdeni akar, és konkrétan egy órát áztatta magát a kádban. Mind emellett kb egy ujjal sem ért hozzám fél éve. Kb akkor csókol meg mint mikor a barátaival kezet fog, mikor jön és amikor megy. 22 évesen úgy érzem magam mintha egy romlott házasságban élnék 3 gyerekkel, háztartási rabszolgaként és emellett azért még dolgoznom is kell.

Légyszi segítsetek, teljesen kivagyok! Elnézést az önsajnáltatásért, de ezt az elmúlt 1,5 évben nem írtam így le, vagy mondtam ki. Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. dec. 31. 11:25
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetem a legfontosabb hiszen csak azzal kéne foglalkoznod ebben a korban, hogy jobb életed legyen. Ez a srác már elrabolta egy csomó idődet, tényleg komolyan dobd ki, és nem szereted, mert ez túl sok ár azért, hogy vele legyél, ha vele vagy, házi rabszolga vagy, inkább félsz, hogy nem találsz jobbat. Engem spec. egyáltálán nem zavart volna húgod, takarításban is segítettem volna, mint minden normális pasi... Ha ezzel az idiótával maradsz előbb utóbb belebetegszel lelkileg, majd testileg is az egyetem abba marad és 20 év mulva sajnálni fogod, hogy miért nem dobtad ki. Húgod jöjjön haza a srácot pedig dobd ki, és keress normális pasit. Barátnőmmel lakok enyém a ház. Bnőmnek is van egy háza (nem hitel vagy ilyesmi) saját ingatlanok. Van bejárónőm ő takarít, de nem tud mindíg jönn iés amikor nincs , akkor a ház egyik felét én, másik felét bnőm takarítja ki. Eszembe nem jutna így bánni vele, a fürdőben a tv előtt,a gardróbszobában stb addig van ameddig akar, sosem nyomnám így el..Jól érzi magát, és én is vele, mert tsizteljük és segítjük egymást. Na ez hiányzik a te kapcsolatodból.+ ha hozzád sem ér, de rajtad élősködik, + dolgoztat, hát ez így nem jó. Minél hamarabb szabadulj meg tőle! De komolyan.Ezerszer jobbat érdemelsz enné l a srácnál..
2019. dec. 31. 18:43
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan egy szép kis érzelmi zsarolás áldozata vagy.

Én 6 év után jöttem rá (piszkosul jól tudják ám csinálni!). Mindig én voltam a hibás mindenért.

A srác 30+, külföldi melóval, az albérletben mindent magának csinál (főz, mos, takarít) de amimor hazajött, nem volt a szennyest sem hajlandó a kosárba dobni.

Nálunk kirakott a lakásából, mert azt képzelte be, h megcsalom - meg sem fordult a fejemben, de kedvem és időm sem lett volna rá, még ezek után sem.

Nálunk is volt vagy fél év, de 10 hónap is előfordult már, hogy csak puszi (még csók sem) csattant el.

Hagyd el! szépen, ész érvekkel tedd ki . Az apukádnak nyugodtan szólhatsz, én is így tettem, pedig ó is idős. Muszáj volt, az összes barátomat elmarta mellőlem. Ha nem tudsz, akkor tényleg ismerősök, végső esetben rendőrség segítségét kérd. 22 vagy, fiatal lány, ne hagyd, h csírájában fojtsák el a boldog párkapcsolat képét benned! 29L

2020. jan. 1. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!