Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Kitől kérhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Kitől kérhetek segítséget?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, 3 éve élek a párommal. Eleinte minden rendben volt, boldog pár voltunk, a hálóban is minden rendben volt.

De aztán összeköltöztünk és akkor minden elromlott. Hozzám költözött, ahol a húgommal éltünk. Az első dolga az volt hogy elküldte a húgomat koliba hogy ne legyen láb alatt. Aztán elkezdte igényelni hogy minden nap főzzek neki. Aztán elkezdett azon hisztizni hogy nálam kosz van és hogy a hetente való takarítás helyett naponta kéne. Hogy neki legyen minden ruhája tiszta tehát amint ő azt leveszi fél percen belül már a mosógépben legyen. Konkrétan háztartási rabszolga lettem és emellett egyetemre járok. Konkrétan annyira nincs időm magamra hogy múltkor úgy éreztem mindent megcsináltam ment a mosógép, főtt a vacsora száradt a padló a nappaliban felmosás után. Gondoltam egy kb 20 perc alatt lezuhanyzom hajatmosok és hasonló alap higéniai szükségleteimet kielégítem. De kizavart a fürdőszobából hogy mit képzelek hogy holmi wellnessért leégettem a vacsoráját, meg amúgy is fürdeni akar, és konkrétan egy órát áztatta magát a kádban. Mind emellett kb egy ujjal sem ért hozzám fél éve. Kb akkor csókol meg mint mikor a barátaival kezet fog, mikor jön és amikor megy. 22 évesen úgy érzem magam mintha egy romlott házasságban élnék 3 gyerekkel, háztartási rabszolgaként és emellett azért még dolgoznom is kell.

Légyszi segítsetek, teljesen kivagyok! Elnézést az önsajnáltatásért, de ezt az elmúlt 1,5 évben nem írtam így le, vagy mondtam ki. Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. dec. 31. 11:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A szüleim idősek és Nyíregyházán élnek mi pedig Pestre költöztünk a húgommal egyetem miatt. Nem akarom a szüleim testi/ lelki éppségét azért veszélyeztetni mert hülye voltam és gyáva!
2019. dec. 31. 11:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
NANE egyesület, ezzel foglalkoznak
2019. dec. 31. 11:54
 13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megnézem! Sok segítséget ötletet szívesen meghallgatom még. Vagy szívesen beszélgetek csak úgy simán!
2019. dec. 31. 12:00
 14/32 anonim válasza:
100%
Hány éves a srác? Nem tudom mit értesz idős alatt, de apuka biztos vagyok benne, hogy pillanatok alatt feljönne Pestre. Nem kell szégyenkezni, fiatal vagy még és sajnos sokan kerülnek hasonló helyzetben.
2019. dec. 31. 12:09
 15/32 anonim ***** válasza:
11%
Ne haragudj, de ez a sztori egyik oldala és a többi szerencsétlen ítélkezővel ellentétben engem nem győztél már, hogy 3 évig minden csodás és szép, utána meg minden borzalom.
2019. dec. 31. 12:11
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Azt elárulod, miért tetted azt, amit mond? Elküldte a húgodat? Te meg ezt végignézted? Az én húgomat próbálta volna meg elküldeni, együtt küldtük volna vissza az anyjához.

Azt mondja, főzz minden nap. Te nem azt mondod, na csá, hanem igenis, ó nagy phaszsága?

2019. dec. 31. 12:13
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
gyávákból lesznek a rabszolgák
2019. dec. 31. 12:14
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem 3 évig csodás, kb 2 éve élünk együtt és lehet nem jött át abból amit írtam de minimum 2-3 hónap volt ez a “leromlás”
2019. dec. 31. 12:14
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem ritka az ilyen, összeköltözés után villan ki az ember foga fehérje. Teljesen más valakivel együtt élni, mintha csak összejártok.

És ebbe az esetbe kiderült, hogy egy tapló a srác. Már az elején ki kellett volna rakni, mikor elküldte a húgod.

2019. dec. 31. 12:15
 20/32 A kérdező kommentje:
#16 nem tudom szimplán azt hittem ez a normális mert anyukám is nagyon házias, de az nem ilyen. Viszont mire rájöttem hogy nagyon elcsesztem már késő volt!
2019. dec. 31. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!