Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok szeretőként élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szeretőként élni tovább de nélküle se akarok lenni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Több mint egy éve vagyok szeretője egy nálam idősebb férjezett nőnek. Stabil de megromlott házasságban él, én pedig magányosan tengődöm csak. Amikor kialakult a kapcsolat köztünk mindketten rá voltunk szorulva egymás figyelmére, kényeztetésére. Ebből aztán villámgyorsan szerelem lett, olyan lángoló és mély szerelem, amit még egyikünk sem érzett soha.

A nehézségek a körülmények miatt szinte azonnal jelentkeztek de mi semmivel sem törődve mindent könnyű szerrel vettünk... látszólag. Aztán ahogy telt az idő a nehézségek csak szaporodtak, a féltékenység mindkét részről teljesen elharapózott, a lopott percek egyre kevesebbnek tűntek, az álarc amit fel kellett vennünk egyre inkább felemésztett minket. Aztán vége lett, de hamar ismét egymás karjaiban kötöttünk ki.

Lépni Ő nem tud, patthelyzetben van engem viszont a stressz beteggé tett. Nincs hibás ebben helyzetben vagy ha igen akkor mindenki az egyformán.

A józan ész azt mondja szakítsunk, mind a ketten látjuk ezt. De a szívünk nem engedi el a másikat.

Ti bekeményítenétek és továbblépnétek ezzel elvesztenétek azt aki a legfontosabb? Vagy hagynátok magatokat úszni az árral majd lesz valami? Vagy ragaszkodni hozzá, úgy hogy ki tudja mikor tud lépni?

Nagyon sok részletet nem írtam le, próbáltam rövid maradni.

2019. dec. 27. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy az együttélés nem is működne köztetek... Azért az együttéléshez csomó minden más is kell, mint lángoló szerelem.
2019. dec. 27. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem akar téged eléggé! Ha akarna, akkor már lépett volna és nem helyezné a gyerekét a saját boldogsága elé. Ez csak takarózás! Lépj ki ebből a kapcsolatból minél hamarabb, mert ennek semmi értelme! Csak elveszed magadtól a normális élet legetőségét.
2019. dec. 27. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen vélemények születtek volna, ha a kérdező egy lány, aki egy idősebb, nős férfi szeretője...
2019. dec. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!