Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Hazáértünk, a párom gyerekét vittük vissza, aki az elmúlt napokat velünk töltötte. Neki első, hogy leül, és mikor szóba hozom, hogy ez így nekem nem jó, tök nagy a kupi és nem egyedül szeretnék elpakolni, akkor megsértődik, és olyanokat mond, hogy ő nagyon sok mindent megcsinal, ami egyébként női munka (!) lenne a háztartásban, mert ma is kiteregetett, és eddig neki senki nem jelezte ezt vissza, hogy baj lenne vele ilyen téren, mert ő szokott segíteni... Neki ez most új.
Előfordul, hogy elmosogat, de azért ezerrel hálásnak kell lenni. Vagy csinál ezt-azt, de nagy dolgokra nem kell gondolni. Múltkor megkertem, az ágyneműt húzza fel, míg én mást csinálok. Semmi.
Ő férfi 36.
Szerinte ő így is sokat vállal, sztem meg amit közösen csinálunk koszt, kupit az közös.
Szte nincs is kupi. Az ágyba nem tudtunk volna befekudni...
Kérdezte, az exemmel hogy volt, elmondtam, hogy mindenki kivette a maga részét egy szó nélkül, ezen végképp felhuzta magát.
"...elmondtam, hogy mindenki kivette a maga részét egy szó nélkül..." hát persze, hogy ezt mondtad, hiszen ezt akartad elérni.
Azóta rend van már vagy külön szobába durrogtok és gyűjtöd a szavazatokat, mert majd attól meg lesz csinálva, ha mi azt mondjuk?
Nálunk van probléma és te vagy frusztrált? :)
Azért mondtam, mert így volt.
Azóta közösen összepakoltunk, de a hangulat nem jó, ő elment fürödni.
Én meg ennyire szörnyű ember vagyok, hogy kikerem más emberek véleményét... ;)
Remélem, nem csak te vagy itt ma este!
Boldogabb karit! :)
mosogatógép, szárítógép, indukciós tűzhely.
Én sem szeretem ha órákat kell ezekkel foglalkozni.
A kupit nem kell hagyni, hogy eszkalálódjon. Ha már akkora volt a rumli, hogy az ágyba nem tudtatok befeküdni, akkor már tegnap intézkedni kellett volna.
Rosszul időzítesz, gondolom a gyerek energiavámpír, egyből visszaértek és máris a pofájába dobod, hogy akkor meló van.
De van ebben szerintem kis féltékenység is, meg egy kis düh is.
Ott van előtted az élő példa, hogy mi vár a férfi mellett! Kicsit beszélgess az exével, tanulságos lehet.
Érdemes azt is reálisan nézni, hogy bánik a gyerekével. Hogy beszél az exéről. Milyen a szülei kapcsolata, milyen mintát hozott.
Aztán gondold át kétszer, hogy milyen közös jövő vár vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!