Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem vagy férjemnek van igaza?
Gyereket semmikepp ne vallalj ha arrol is lenne szo.
Akkor meg az lenne hogy mert te otthon vagy attol neked dalolva kell majd 24 ezni a kicsivel.
En nem adnék igazat.
Nehogymàr az legyen az eletem hogy munka utan fözhetek meg takarithatok. Ember vagyok en is.
Neked van igazad. De az ilyent miért nem házasság előtt beszélitek meg?
Küldeném vissza a mamához.
"A férjed egy tuskó paraszt mint az itt válaszoló pasik 90%-a, és a való életben lévő pasik 90%-a."
Nyilván minden férfit ismersz a bolygón és precíz statisztikai pontossággal kiszámoltad... ja nem.
1-es akkor a nők 90%-a is golddigger ribi? :D Nah ugye...
Egyébként kérdező a férjed egy lelki nyomorék. Bár azt se értem, hogy voltál képes ilyen emberhez hozzámenni. Vagy előtte nem ismerted?... Egy kapcsolatban ketten vagytok. Ha egyedül élne akkor éhenhalna a nyakig érő szutyokban?
És ha egyedül élne mit csinálna éhen halna?
Olyat meg, hogy egy irodai munka nem lehet fárasztó csak olyan mondhat aki életében nem dolgozott még hasonló munkakörben sem.
Az, hogy mondjuk a fizikaibb melókat mint futkosás meg porszívózás csinálja többségben az aki nem fárad el fizikailag oké. De könyörgöm mi olyan fárasztó abban, hogy bepakolja valaki a mosogatógépet (vagy elmosogat), vagy éppen berak egy adag ruhát mosni? Tovább megyek mondjuk elpakol pár dolgot vagy áttörli az asztalt egy vizes ruhával? Ne adj isten szépen az asztalnál ülve felvágja a hozzávalókat az ebédhez? El van fáradva, nincs ereje keményebb fizikai dolgokat csinálni, oké. De az, hogy valaki szó szerint semmit nem csinál otthon semmilyen szituációban nem elfogadható és nincs igaza a férjednek. Nem is értem miért mentél hozzá ha ennyire gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!