Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fél év után vissza akar menni a volt barátjához! Van valami idézet amit elküldhetnék neki? Nagyon kivagyok bukva!
"MENJ A P_CSÁBA!!!"
Bocs,de ezt mondanám neki...én nagyon nem bírom az ilyen szemét embereket:S
szia én tudok egy nagyon jót aminek akármelyik sora ütni fog
Akkor mégsem szeret téged, ha vissza akar menni a volt barátjához, te meg csak megalázkodnál..
azért eléggé..... lány leeht, már bocsi, akkor minek mondta neked h szeret?:D:D
Kicsi nyuszi hopp hopp
Az erdőben ugrál
Egereket fogdos
S fejbevágja mind
Minek idézgetnél tudsz te gondolkozni is irj neki papirra valami levelet ha akarsz.
-Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!
-Szeretni nehéz. Ha szeretsz, az nem jelenti azt, hogy téged is szeretnek, pedig szeretve lenni jó, és még jobb, ha ezt a tudomásunkra is hozzák. Eltelhetnek évek úgy, hogy becsapod az agyad, de attól még nem lesz igaz, amit hiszel.
-Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.
-Rejtegetem szivem mélyén,
Féltve, fájón a nagy titkot:
Hogy feledni el nem tudlak,
Hogy nem leszek soha boldog!
-Ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. Mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. Ha választania kell, hát válasszon hamar. Én várni fogom. Vagy elfelejtem. A várakozás fáj. A felejtés is fáj. De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.
-Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz.
-Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.
Ezeket találtam ami rátok illik így hogy nem ismerlek titeket...Remélem melletted dönt, de ha nem, akkor nem is érdemelt meg téged sose!
19/l
http://www.youtube.com/watch?v=EtXJKIS618M
Csináljon magával amit akar, ha az a köcsög kell neki megint akkor menjen csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!