Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm fél év után vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fél év után vissza akar menni a volt barátjához! Van valami idézet amit elküldhetnék neki? Nagyon kivagyok bukva!

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 16:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 16:28
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"MENJ A P_CSÁBA!!!"

Bocs,de ezt mondanám neki...én nagyon nem bírom az ilyen szemét embereket:S

2010. júl. 20. 16:29
 13/24 anonim ***** válasza:

szia én tudok egy nagyon jót aminek akármelyik sora ütni fog

http://www.youtube.com/watch?v=AqOmUaZP7hc

2010. júl. 20. 16:31
 14/24 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem szeret téged, ha vissza akar menni a volt barátjához, te meg csak megalázkodnál..

azért eléggé..... lány leeht, már bocsi, akkor minek mondta neked h szeret?:D:D

2010. júl. 20. 16:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Hadd menjen, ha ez kell neki... Te meg ne búsúlj ez miatt, van még nő a világon :)
2010. júl. 20. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:
Kb: Éltek-e valaha démonok, incubusok, succubusok, és ily kapcsolatból teremhet-e utód. Azért gondoltam ezt mert először a kérdésedből azt hittem hogy kihasznált a csaj, úgy akar visszamenni az exéhez, a succubus meg mint tudjuk elcsábítja csak a férfiakat aztán szevasz, ennyi voltál. :)
2010. júl. 20. 16:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Kicsi nyuszi hopp hopp

Az erdőben ugrál

Egereket fogdos

S fejbevágja mind

Minek idézgetnél tudsz te gondolkozni is irj neki papirra valami levelet ha akarsz.

2010. júl. 20. 16:42
 18/24 anonim ***** válasza:
70%

-Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!

-Szeretni nehéz. Ha szeretsz, az nem jelenti azt, hogy téged is szeretnek, pedig szeretve lenni jó, és még jobb, ha ezt a tudomásunkra is hozzák. Eltelhetnek évek úgy, hogy becsapod az agyad, de attól még nem lesz igaz, amit hiszel.

-Menj el, és soha többet ne is gyere vissza az életembe, mert amióta ismerlek, pokol az életem, és epekedve várom azt a pillanatot, amikor elém állsz, átölelsz, és megcsókolsz, és arra kérsz, hogy maradjak mindig melletted. De ez a pillanat soha nem jön el.

-Rejtegetem szivem mélyén,

Féltve, fájón a nagy titkot:

Hogy feledni el nem tudlak,

Hogy nem leszek soha boldog!

-Ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. Mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. Ha választania kell, hát válasszon hamar. Én várni fogom. Vagy elfelejtem. A várakozás fáj. A felejtés is fáj. De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk.

-Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz.

-Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.

Ezeket találtam ami rátok illik így hogy nem ismerlek titeket...Remélem melletted dönt, de ha nem, akkor nem is érdemelt meg téged sose!

19/l

2010. júl. 20. 17:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Hogy magyarázzam meg neki,hogy felelőtlenség lenne visszamenni ahhoz aki már nem egyszer becsapta? Nem akarom,hogy újra átverjék! Én meg teljes szívemből szeretem...:S
2010. júl. 21. 06:51
 20/24 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=EtXJKIS618M

Csináljon magával amit akar, ha az a köcsög kell neki megint akkor menjen csak...

2010. júl. 22. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!