Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fél év után vissza akar menni a volt barátjához! Van valami idézet amit elküldhetnék neki? Nagyon kivagyok bukva!
Nem egyszer kérdeztem tőle,hogy érez-e még iránta valamit! Erre ő: én csak téged szeretlek! Erre meg most ez...!
Nem feltétlenül a visszatartáshoz kell az idézet! Ha menni akar úgyis menni fog...! Csak mégis valami ehhez kapcsolódó idézet kellene!
Így van, szívből szóljon a monológ és ne sablon szöveget akarj odadobni az orra elé! Egyediség hol van? Ráadásul egy buta idézet nem váltja meg a világot :)
Amúgy miért vagy kibukva?
"An sint unquam daemones incubi et succubae et an ex tali congressu proles nasci quetat?" Tuti siker xD (irónia)
Egyébként szerintem nem feltétlenül kell idézet, az olyan művinek hat...jobb ha leírod a saját érzéseidet őszintén.
An sint unquam daemones incubi et succubae et an ex tali congressu proles nasci quetat--> ez mit jelentene?
A válaszokat köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!