Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek igaz ez az idézet, vagy csak néhány lány ezzel nyugtatja magát?
"A lányok olyanok, mint az almák a fán.
A legjobb csajok a fa tetején vannak.
A fiúk viszont nem akarnak nyújtózkodni utánuk, mert attól félnek h közben leesnének & megsebeznék magukat.
Ehelyett beérik az alsóbb almákkal, akik ugyan nem annyira jók, de könnyű őket megszerezni.
A legfelső almáknak csak várni kell a megfelelő fiúra, aki elég bátor lesz ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére értük." csak mert én ha tetszik egy lány akkor küzdök érte. ha pedig nem tetszik, és nem vonzódok hozzá, nem vagyok belé szerelmes, akkor hagyom a fenébe. nem ez a normális? nektek mi a véleményetek?15/F
ÉN ezzel nem értek teljesen egyet!
Ugyanis azok a lányok akik a fa tetején vannak túl magasra teszik a mércét! Azaz sok férfi fel is mászik odáig és küzd érte!
De sokan még annyit sem kapnak válaszul, hogy "nem".
És ezért sok férfi nem mászik fel olyan magasra, ahol párosul a szépség +az értelem EGY nőben!
Ezért megelégszik olyannal akiben csak az egyik van vagy mindkettőböl csak egy kicsi!
ERGO: Mi a f@sznak kell nektek olyan magasra mászni????
Az a gond, hogy erre csak te magad tudod a választ. Szerintem olyan lányok nyugtatják magukat ezzel, akik senkinek nem kellenek.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!