Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért a nőknek kell csinálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a nőknek kell csinálni mindent? Miért nem képesek a férfiak legalább segíteni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 24. 16:14
1 2 3 4 5
 31/45 peca1000 ***** válasza:
35%

Mert a nőknek ez a dolga!

Hát nem elég, hogy TV-zik, netezik, hever az ágyon, akkor még neked is segítsen?

Olyan szívtelen vagy! :D

Gondolom még szexelni is kell veled!

Agyon hajszolod! :D

2019. dec. 24. 20:41
 32/45 Bence_ ***** válasza:
100%
Miért vagy vele, mit ad neked ez a kapcsolat?
2019. dec. 24. 21:41
 33/45 anonim ***** válasza:
44%
Én már ebbe beletörődtem, a házimunka az enyém. Eleinte zavart, mostmár nem. Cserébe elvárom h dolgozzon, és hozza a pénzt. Én is dolgozom, de ő 3x annyit keres, ebben a felállásban úgy gondolom ennyit meg tudok tenni én is.
2019. dec. 24. 21:46
 34/45 anonim ***** válasza:
86%

A nagy büdös lószart a nő dolga, azt!!! A férfinak sem fog ám leesni a gyűrű a kis ujjacskájáról, ha megemeli a hátsóját és nem csak a kanapé előtt, a TV-t bámulva mereszti. Normális pároknál, ahol mindkét fél dolgozik úgy működik a történet, hogy szépen felezik a házimunkát! Tudod ki nézné el, hogy amíg én megszakadok a sütés-főzés-porszívózás-felmosás-stb kombóban, addig ő a tökét vakargassa.

Abban a pillanatban pedig, amint ilyent mond, hogy az a "nő dolga" vágtam volna ki úgy, mint macskát szarni, pislogni sem lett volna ideje.

Te választottál ilyen lusta, semmirekellő disznót, meg is érdemled ha ezt eltűröd.

2019. dec. 24. 22:37
 35/45 anonim ***** válasza:
86%
Egyedül élek. Nálam a guminő dolgozik. Vegyél te is.
2019. dec. 24. 23:13
 36/45 anonim ***** válasza:
45%

Le lettem pontozva teljesen, mrt azt írtam, hogy amíg ő autót szerel, bont, én főzök szívesen.

Most akkor az lenne a menő, hogy amíg ő több órát dolgozik kint, addig én bent a szobában vakargatnám a nemi szervemet, az ember meg főzzön magának? Szerintem ez nem így működik.

Viszont amit a kérdező ír, hogy a pasija nem csinál semmit, se női, se férfi munkát, az már nálam válóok lenne. Csicskája senkinek nem lennék. Egy párkapcsolatban mindkét félnek oda kell tennie magát valamilyen formában.

2019. dec. 25. 04:09
 37/45 anonim ***** válasza:
83%
Én csak annyit írnék, hogy ennek a pasinak ne szülj gyereket, merthogy az is a "nő dolga", és akkor aztán tényleg nehéz lesz...
2019. dec. 25. 10:27
 38/45 anonim ***** válasza:
73%

Ki a hibás, ha nem beszéltétek meg a háztartási dolgokat az összeköltözéskor és hagytad hogy a fejedre nőjön?

Csak önmagad okolhatod, dobd ki a lusta pasid, ha nem hajlandó kivenni a részét.

2019. dec. 25. 12:53
 39/45 anonim ***** válasza:
85%

Akkor volt ez a nők dolga, amikor a férfiaknak egyedül kellett eltartania a családot, a nő pedig otthon maradt gyereket nevelni.

A modern világban is létezik ilyen, HA a pár közösen megállapodik ebben.

De ma már a nő is teljes munkaidőben dolgozik, nem várható el hogy mindent ő csináljon.

Ha nem látja be, akkor én csak a magam mocskát takarítnám, csak magamra főznék. Ha segít, akkor lehet újra tárgyalni.

És tényleg ne általánosíts, nálunk a párom süt-főz (én segítek közben) és közösen takarítunk.

2019. dec. 25. 15:11
 40/45 anonim ***** válasza:
39%
2-nek. Mert egy igazi férfi nem bu...iskodik azért...
2020. jan. 1. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!