Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nőknek kell csinálni mindent? Miért nem képesek a férfiak legalább segíteni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 24. 16:14
22/45 anonim válasza:
Az anyja erre szocializálta, annak a korosztálynak még természetes volt, hogy a nő robotolt, amíg apuci az ágyban punnyadt a TV előtt, de legalábbis apucinak joga volt pihenni, anyuci élete értelme volt, hogy napi 24-nem körülugrálta a családot.
A párod úgy kezel, mintha anya pótlék volnál, plusz a tőle lesett szerepbe akar téged berakni. Ha hagyod, olyan háztartási robot leszel, mint az anyja. Vagy megneveled. Néhány év alatt nagyon jól át lehet nevelni őket. Cserébe a szerelemnek örökre annyi, mert nincs kiábrándítóbb egy punnyadó férfinál, akit nevelni kell. Vagy most lapátra teszed. Kb. ennyi a lehetséges kimenetel.
23/45 anonim válasza:
Sütés, főzés, takarítás valóban a nő dolga. Ez minden párnál így működik.
24/45 anonim válasza:
Jól kell párt választani, és akkor nincs ilyen gond.
25/45 anonim válasza:
Rosszul választottál, nem minden fèrfi ilyen. Plusz el is tűröd, ès tènyleg megcsinálsz mindent. Panaszkodás helyett már règ móresre kellett volna tanítanod, aztán ha az sem segít a helyzeten, akkor kivágni mint macskát...
26/45 anonim válasza:
46%-os, nem minden párnál működik így!!!!!
27/45 anonim válasza:
Én férfiként segítek a páromnak. A pasidat kérdező meg TE választottad, TE tűröd el neki és TE vagy aki megmodhatja hogy ennyi volt. Szóval ebben a helyzetben TE ugyanolyan felelős vagy azzal hogy tűröd.
28/45 anonim válasza:
Ha ilyen szexista férdi mellett vagy, akkor azért. Én páromnak semmi baja se a főzéssel, se a mosással, se a takarítással, se semmivel. Ugyanúgy megcsinálja, ahogy én is. És nem segít, mert neki is érdeke ez, így nem nekem tesz szívességet. Másmilyen férfival együtt se lennék.
29/45 anonim válasza:
Minek vagy meg egyutt vele? Nalunk forditott a helyzet, sokszor a baratom rendbevagja az egesz lakast ebredes utan egy hetvegi napon, mig en csak a kavem feleig jutok a kanapen ucsorogve. Aztan kioktak, hogy latom-e milyen gyorsan ki lehet takaritani...🙄😂 Lehet titokban valami hazicseled robot a jovobol. De nekem kell az az ebredes utani nyugis kavezas!!!!
30/45 anonim válasza:
Ne általánosíts kérlek és ki is kérem magamnak, a többi normalis ember nevében is. Amúgy meg ki milyet szakít, olyat szagol. Régebben tök vagány volt, igaz? Gondolom elmúlt a rózsaszín köd:) jó munkát! (Boldog karácsonyt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!