Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a menyasszonyom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a menyasszonyom a céges karácsonyi bulin, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Érte mentem a megbeszélt időben kocsival és azt láttam, hogy az étterem előtt vadul smárol egy másik pasival, mint aki kiderült, a közvetlen munkatársa. És annak ellenére, hogy megvetette az alkoholt, konkrétan csacsi részeg volt, a kocsiba is majdnem behányt. Próbálja menteni magát, hogy nem is emlékszik semmire, de ott a helyszínen mondták nekem többen, hogy a "Zoli" már régóta hajt a kedvesemre. Én az új munkám miatt sokszor csak hétvégén látom a páromat, ingáznom kell 70 km-re.

Bennem egy világ dőlt össze, mit tegyek? Ismerőseim kb két részre szakadtak: páran azt mondják, hogy a _részegen_ smárolás nem megcsalás, míg mások szerint jobb lenne, ha kidobnám. 4 év boldog párkapcsolat van mögöttünk, nekem ez nem olyan könnyű. De azóta minden megváltozott, nem érzem azt az igazi mélyről jövő szerelmet és fájdalmat érzek. Én 32 vagyok, Ő 31 ha ez számít valamit.

2019. dec. 24. 09:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj,hát most kemény lesz amit mondok...

Azt írod,összedőlt benned egy világ.Ez azért történt,mert te építetted fel magadban anélkül,hogy kapcsolatban lettél volna a realitással.Felruháztál egy embert egy olyan tulajdonsággal,amivel soha nem is rendelkezett.És ezzel most nem téged hibáztatlak.A valóság sokszor hideg kő.Ez van.

Én 38 éves vagyok.Sokáig azt hittem,tudom,mi a bizalom.De rájöttem,hogy nem.A valódi bizalom az,hogy tudod,valójában nem bízhatsz senkiben,de mégis bízol.

Mert bizalom nélkül nincs szeretet.

Most magadban biztos elküldesz a p...ba.

Teljesen rendben van.Nekem is nagyon fájt rádöbbenni ezekre a dolgokra,ami azt illeti,még mindig fáj,csak már nem annyira.

2019. dec. 24. 14:37
 22/38 anonim ***** válasza:
61%
Nézd a jobbik oldalát, egész évben a tiéd, csak néha kölcsön adod, ne legyél irigy.
2019. dec. 24. 17:21
 23/38 anonim ***** válasza:
83%

A pia csak felerősíti az alap tulajdonságokat.

Valszeg józanul is már volt valami. Csak az nem derült ki.

Én kidodnám aztán ha nagyon teper akkor adnék egy esélyt.

2019. dec. 24. 18:49
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Abba is gondolj bele, hogy ha megbocsátasz neki, és valami olyat teszel, ami nem tetszik neki, Zoli vállán fogja kisírni magát, hiszen minden nap találkozik vele, ráadásul Zolit az eddigieknél is jobban felbátorította a csók. Csak idő kérdése, hogy mikor fekszenek le egymással (ha eddig még nem tették).
2019. dec. 24. 19:24
 25/38 anonim ***** válasza:
74%
20. A pia nem elveszi az eszét. Inkább úgy mondanám,hogy felbátorítja az embert,és gondolkodás nélkül megteszi azt amit józanul azért csak meggondol. Nem a hűtlenséget okozta a pia,csupán csak felszínre tört a valódi énje ami benne van alapból. Lehet csak ritkán iszik,és titkán bulizik,de gondolj csak bele,ha megint lesz valami buli,esetleg ha inni is fog (akár 1 év múlva,akár 5 vagy 10 év múlva) akkor neked nem ez a mostani történeten kattogna az agyad? Nem akarlak elkeseríteni de ha egszer megtette,akkor megteszi másodjára is..... esetleg játsz vele egy kicsit,hogy tanuljon a hibából. Zavard el,és bármennyire is vissza akar menni,neked meg bármennyire is fáj,ne engedj pár hétig a csábításnak,és ne fogadd vissza (legalább pár hétig). Hidd el hogy ő fog teperni utánad,mert tudja,hogy hibázott és bűntudata lesz. De azt azért ne feledd,amikor a nő a legjobban sír,rí,könyörög akkor ver át a legjobban.
2019. dec. 24. 19:47
 26/38 anonim ***** válasza:
8%

Olyan könnyen dobálóznak az emberek, hogy dobd ki stb.

4 jó évetek volt. Gondolom, sok szép, közös élményeitek vannak.Ez nem jelent semmit? Igen, sokat ivott és csókolózott. Igen, van ilyen.

Mi lenne, ha inkább dolgoznátok a kapcsolatotokon?

Leülni és minden gondolatodat, fájdalmadat megosztani vele. Lehet, hogy megerősítené a kapcsolatokat.

Persze, lehet mindent sutba vágni....és 1-2 évet eltöltesz a sebeid nyalogatásával, amit persze, majd megosztasz velünk.

Majd azt is, hogy milyen nehéz kapcsolatot kialakítani, valószínűleg arról is tudni fogunk.

És utána, 33- 35-38 évesen, mondjuk, lesz egy jó kapcsolatod, mi a garancia, hegy nem fogsz ugyanígy járni?

Nem azt mondom, hogy lépj túl rajta. Egyáltalán nem! A seb megmaradna a felszín alatt és csak gennyezne, majd kifakadna.

Csak azt, hogy ne dobj el valakit, mert gond van, mert nem úgy alakul, ahogy kellene. Igen, dolgozni kell rajta és megpróbálni helyre hozni az életeket.

Ha pedig nem megy, el kell engedni egymást.

2019. dec. 24. 21:17
 27/38 anonim ***** válasza:
80%

Tetta, azért dobálóznak vele, mert ez ilyen egyszerű. Volt 10 éves kapcsolatom és lazán kidobtam volna a másikat, ha félrelép. Ennyi. Ha valakinek vannak magával szemben elvárásai, akkor olyan társat keres, aki illik hozzá. Ha valakinek nem fér bele a megcsalás, akkor nem huny szemet, nem ő erőlteti tovább ilyenek után a dolgot és nem ő fog tenni a kapcsolat erősítéséért. Egyáltalán milyen erősítésről beszélünk? A bizalom jogos összeomlásáról, a majd mindig háttérben meghúzódó jogos féltékenységről?

És a másik oldalról miért nem írtál, miért csak arról, ha kidobja, mi lesz? Ha együtt maradnak, mi lesz? Mi van, ha a csajnál ez teljesen megszokott volt, csak épp most bukott le? Mi van, ha a jövőben is rendszeresen majd a piálással próbálja kimagyarázni a dolgokat?

2019. dec. 24. 21:32
 28/38 anonim ***** válasza:
24%

29-es. A sok "ha" csak akkor tűnhet el, ha megbeszélik a történteket , érzéseiket.

Igazad van.Változó, hogy kinek mi fér bele. Számomra, az hogy egy bulin részegen csókolózott a párom, kevés ahhoz, hogy mindent felrúgjak.

Talán azért, mert rögtön az is beugrik, hogy miért? Mi részem van benne, hogy ez megtörtént?

A kérdező lehetséges jövőjét azért írtam le, mert nagyon könnyű valakit kirúgni az életünkből, de behozni és főleg bent tartani qrva nehéz.

Ha pedig nem megy, el kell engedni egymást.

2019. dec. 24. 22:26
 29/38 anonim ***** válasza:
50%
Meg kellene beszélni, meghallgatni (nem veszekedve, hanem nyíltan, nyugodtan), őszintén mit akar. Lehet, hogy nem az első alkalom az említett kollégával, tisztázni kell mit szeretne a nő. Ha a másik férfire vágyik, akkor fölösleges folytatnotok és búcsút kell intenetek egymásnak. Ha tényleg csak valami "f_szság volt", egyszeri botlás, akkor szerintem megbocsájtható. Amennyiben egymással képzelitek el a jövőt. De ezt jó lenne megbeszélni, nyíltan és őszintén, ő mit érez (a szégyenen kívül, mert azt jóesetben ő érzi.)
2019. dec. 25. 10:36
 30/38 anonim ***** válasza:
Beszélgess őszintén a pároddal - ha képes erre - milyen a kapcsolatotok, valószín ez már csak az utolsó szeg volt a koporsóban és külön kéne folytatni.
2019. dec. 25. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!