Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a menyasszonyom a céges karácsonyi bulin, most hogyan tovább?
Érte mentem a megbeszélt időben kocsival és azt láttam, hogy az étterem előtt vadul smárol egy másik pasival, mint aki kiderült, a közvetlen munkatársa. És annak ellenére, hogy megvetette az alkoholt, konkrétan csacsi részeg volt, a kocsiba is majdnem behányt. Próbálja menteni magát, hogy nem is emlékszik semmire, de ott a helyszínen mondták nekem többen, hogy a "Zoli" már régóta hajt a kedvesemre. Én az új munkám miatt sokszor csak hétvégén látom a páromat, ingáznom kell 70 km-re.
Bennem egy világ dőlt össze, mit tegyek? Ismerőseim kb két részre szakadtak: páran azt mondják, hogy a _részegen_ smárolás nem megcsalás, míg mások szerint jobb lenne, ha kidobnám. 4 év boldog párkapcsolat van mögöttünk, nekem ez nem olyan könnyű. De azóta minden megváltozott, nem érzem azt az igazi mélyről jövő szerelmet és fájdalmat érzek. Én 32 vagyok, Ő 31 ha ez számít valamit.
Sok pia, a miasszonyt pedig dobd ki!
Egyébként is öreg hozzád.
Netán, ha nagyon teper vissza, akkor nagyon lassan, hosszan kicsit vissza fogadhatod, addig amíg nem találod meg a következő igazit.
Tuti vonzódik már régebbről Zolikához...
A múltbéli éveket ne sajnáld, az már elmúlt, szép volt, oké, a jövőbe nézz.
Zoli meg is fogja húzni, ha még nem tette meg.
Tapasztaltból mondom...
Mit is szoktak ilyenkor írni a nőknek? 🤔
...
Kellett neked jó nővel kapcsolatba kezdeni, meg még el is jegyezni. És b+, mennyire jó nő lehet, ha ezek után még haza is viszed, és egyáltalán kérdés, hogy mi legyen... Egy sz** nőt ezzel szemben már azért is kidobnak és örökre elfelejtenek szívfájdalom nélkül, ha azon a héten épp nem volt elég humorbomba vagy bármi más kis semmiség. Hát, öregem, ha jó nő kell, az ezzel jár. Azt a fél város körbe fogja ugrálni, csak van, aki nem nagyon bukik le, ennek meg most épp sikerült, mert sok volt a pia.
Érdekes... én csacsi részegen se csaltam meg a párom soha. Sőt olyankor jobban vele akartam lenni.
Ez a kapcsolat már csak a felszínen volt boldog szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!