Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a menyasszonyom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a menyasszonyom a céges karácsonyi bulin, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Érte mentem a megbeszélt időben kocsival és azt láttam, hogy az étterem előtt vadul smárol egy másik pasival, mint aki kiderült, a közvetlen munkatársa. És annak ellenére, hogy megvetette az alkoholt, konkrétan csacsi részeg volt, a kocsiba is majdnem behányt. Próbálja menteni magát, hogy nem is emlékszik semmire, de ott a helyszínen mondták nekem többen, hogy a "Zoli" már régóta hajt a kedvesemre. Én az új munkám miatt sokszor csak hétvégén látom a páromat, ingáznom kell 70 km-re.

Bennem egy világ dőlt össze, mit tegyek? Ismerőseim kb két részre szakadtak: páran azt mondják, hogy a _részegen_ smárolás nem megcsalás, míg mások szerint jobb lenne, ha kidobnám. 4 év boldog párkapcsolat van mögöttünk, nekem ez nem olyan könnyű. De azóta minden megváltozott, nem érzem azt az igazi mélyről jövő szerelmet és fájdalmat érzek. Én 32 vagyok, Ő 31 ha ez számít valamit.

2019. dec. 24. 09:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
13%
Detto nálunk is ez volt, a férjem megbocsátott, tudja, hogy nekem ez csak flört, nem jelent semmit. Azóa is boldog házasok vagyunk. Neked kell tudni, milyen tipusú a menyasszonyod. Ha ez komoly részéről, akkor dobd ki. Ha csak játszott, hát Istenem..
2019. dec. 24. 10:20
 12/38 anonim ***** válasza:
8%

Sok pia, a miasszonyt pedig dobd ki!

Egyébként is öreg hozzád.

Netán, ha nagyon teper vissza, akkor nagyon lassan, hosszan kicsit vissza fogadhatod, addig amíg nem találod meg a következő igazit.

Tuti vonzódik már régebbről Zolikához...

A múltbéli éveket ne sajnáld, az már elmúlt, szép volt, oké, a jövőbe nézz.

2019. dec. 24. 10:29
 13/38 anonim ***** válasza:
86%

Zoli meg is fogja húzni, ha még nem tette meg.

Tapasztaltból mondom...

2019. dec. 24. 10:36
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

Mit is szoktak ilyenkor írni a nőknek? 🤔

...

Kellett neked jó nővel kapcsolatba kezdeni, meg még el is jegyezni. És b+, mennyire jó nő lehet, ha ezek után még haza is viszed, és egyáltalán kérdés, hogy mi legyen... Egy sz** nőt ezzel szemben már azért is kidobnak és örökre elfelejtenek szívfájdalom nélkül, ha azon a héten épp nem volt elég humorbomba vagy bármi más kis semmiség. Hát, öregem, ha jó nő kell, az ezzel jár. Azt a fél város körbe fogja ugrálni, csak van, aki nem nagyon bukik le, ennek meg most épp sikerült, mert sok volt a pia.

2019. dec. 24. 10:50
 15/38 anonim ***** válasza:
3%
Ezért döntöttem úgy 21 évesen, hogy nekem soha nem lesz nő az életemben. Nem tudok bennük bízni. Inkább halok meg szüzen egyedül mint bizonytalanságban.
2019. dec. 24. 10:53
 16/38 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Érdekes... én csacsi részegen se csaltam meg a párom soha. Sőt olyankor jobban vele akartam lenni.

Ez a kapcsolat már csak a felszínen volt boldog szerintem...

2019. dec. 24. 11:01
 17/38 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem örülj: Még házasság előtt megtanultad, hogy nem érdemes alapozni a nőkre. Dobd ki.
2019. dec. 24. 11:39
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
én ki se szálltam volna a kocsiból csak hazamentem volna a cuccait összeszedtem volna, aztán kulcs a zárban hagyva, ha meg jön szépen kiadtam volna neki, oszt jóéccakát :)
2019. dec. 24. 12:32
 19/38 anonim ***** válasza:
45%
Ne tőlünk várd a választ, nem ismerjük a mennyasszonyod. Ha alapból nem iszik akkor a kevés is gyorsan megárt es nem tudja magát kordában tartani. Nagyon sok embernek totál elveszi az eszét az alkohol és kifordul emberi mivoltából. Egy békés csendes ismerősöm csatak részegen az ember hátába állította a kést.
2019. dec. 24. 13:22
 20/38 anonim ***** válasza:
61%
Ha vállalja a felelősséget azért, amiért bocsánatot is kér, akkor van esélye arra, hogy kaphat, azután pedig helyre kell állítania a bizalmad. Ha elzárkózik a felelősségvállalástól, akkor szerintem had szopjon csak vele a Zoli.
2019. dec. 24. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!