Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy egézséges felnőt kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albundy01 kérdése:

Egy egézséges felnőt kapcsolatban gondott okoz ha az egyik fél elmegy ismerőssel pár napra welnesbe? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Azonos neművel egyáltalán nem gond. Ellentétes neművel nekem a wellness nem férne bele (más program simán).
2019. dec. 22. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha azonos nemű haverral, akkor nem értem, mi lenne a baj vele.
2019. dec. 23. 08:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A 2. válaszoló tökéletesen leírta. Mi a másik oldalt képviseljük a férjemmel, nem tudnánk elképzelni, hogy minden tegyütt csináljunk, vagy hogy ne férjen bele évi néhányszor pár nap a barátainkkal, amit egymás nélkül töltünk, vagy hogy ne legyen énidőnk. Mi elég független típusok vagyunk, de mivel mind a ketten így látjuk, így nem okoz konfiktust, hiányérzetet, semmi hasonlót. Ha ő el akarna menni egy haverjával wellnessezni, felőlem mehetne akár egész hétvégére is, érezze jól magát, csak nekem ne kelljen ilyen helyre mennem, személyes rémálmom ez a fajta pihenés. Én addig teljesen jól ellennék, élvezném az egyedüllétet, utána pedig szeretettel (és vacsorával :)) várnám haza, mint mindig. De ezek mi vagyunk, ha valamelyikünk ragaszkodóbb típus lenne, akkor nem már rég nem lennénk együtt, ez folyamatos konfilktusforrás, mindketten megtapasztaltuk a korábbi kapcsolatainkban. A ti kapcsolatotokban az számít egészségesnek, amiben ti ketten megegyeztek, senki másnak semmi köze hozzá.
2019. dec. 23. 11:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Ő igen ragaszkodóbb én annnyira nem érzem magam annak.
2019. dec. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!