Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok egy olyan kapcsolatban, ahol úgy érzem, csak akkor vagyok jó, ha neki megfelelek?

Figyelt kérdés

Amikor minden jó, mert jó hangulata van, akkor nagy boldogságot tud nekem adni, nagyon kedves és jól érzem magam vele, szeretem a stílusát, meg mindenét. De túl sokszor veszekedtünk már és olyankor mindig bánt. Már 1x szakítottunk. Most újra összejöttünk, mert úgy tűntem neki, hogy most megfogok felelni, és minden szépet mondott a sok rossz után mikor szakított. Most 3 hete vagyunk együtt, de újra megbánt, olyannal amit már mondtam hogy csak azt ne mondja, mert amiatt lettem ezelőtt is depressziós. Nagy boldogsággal ugrottam bele, mindent kockára tettem.

Aztan most ha veszekszünk, úgy érzem kár volt újra össze jönni, mert 1 hónappal miután szakítottunk pl. Boldogabb voltam mint most :/

És mikor minden rendben, akkor meg azt bánom, hogy kételkedtem a kapcsolatunkban és szomorú voltam,mert mindig elhiszem, hogy lesz idő, mikor jobb lesz, és jobban állunk majd egymáshoz.

2019. dec. 17. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy működő taktika az ilyen embereknél. Bántalmazza a párját, utána pedig esedezve bocsánatot kér és pár nap múlva kezdődik elölről. Te pedig várod a csodát hogy mikor lesz ez az utolsó alkalom, de ez sajnos nem fog eljönni...
2019. dec. 17. 12:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon kér bocsánatot. Csak kezdünk jobban lenni, és elhiszem hogy most más lesz.
2019. dec. 17. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Naív vagy, ő meg ismer és kihasznál.

Ennyi a történet.

2019. dec. 17. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nárcisztikus egész véletlenűl?

Egyébként meg a "ráknak" vagy vele ha boldogtalanabb vagy vele mint nélküle???!!!

Találsz normálisat, csak idő kérdése, ilyen ember mellett lehorgonyozni öngyilkosság!

2019. dec. 17. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó egy kapcsolat, ha mindketten jól érzik magukat benne

Ennek így nincs sok értelme

2019. dec. 17. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
#2, rosszul hiszed.
2019. dec. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!