Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ez lenne a normális reakció? Ti nők, hogy állnátok ehhez, mi a vélemény?
Az is lehet, hogy mostanra már ex barátnőmről van szó, sőt valószínű.
Szóval ex barátnőm az utóbbi fél évben igencsak felszedett pár kg-ot és hát így nem igazán kívánatos vele a szex, eléggé lehervasztó....
Már többször mondtam neki, hogy jöjjön el velem csak heti 1x 2 órára edzőterembe kicsit edzeni mozogni, de ő ahhoz fáradt és nincs kedve.
Van ideje rá amúgy bőven.
Ezt feladtam.
Majd vettem 2 biciklit, (szerencsére nem főváros belvárosában élünk) , oda is adtam neki ajándékba.
Majd az volt a kérdés, hogy ezt minek vettem neki.....mondtam neki, hogy nagyon keveset mozog egész nap csak ülő munkát végez utána is autóval jár és alapból is egészségtelen, nem árt valamennyi mozgás és ha nincs kedve edzőterembe járni legalább naponta menjünk el 1 órát biciklizni.
Erre szó szerint hozzámvágta a biciklit, hogy ha nekem ő így már nem tetszik akkor én soha nem is szerettem őt igazán, mert ha igen akkor így is kívánnám.
----> Ez teljesen igazságtalan szerintem, ennek semmi köze ehhez.
Teljesen mindegy szinte, mi okozza...
Ha NEM AKAR rajta változtatni!
Én voltam az aki nőként, akinek a párja (férfi) hízott 30 kilót.. Ott már bőven vannak hurkák, zsír... A test formátlan... Aki erre is felizgul, és akinek ez vonzó, hát egészségére, de komolyan! De ne áltassuk magunkat: ez nem vonzó.
1 évig tartott egy kb szex nélküli állapot.. Majd a végén mér mindketten szakítani akartunk, a vonzalom kb 0 lett felőlem iránta, szex sem volt..
Ekkor komolyan vette, és azóta már lefogyott, normálisan néz ki, sokan dicsérték is, minden ismerőse..
Szóval ne érezd magad sz.rul.
Érezze inkább az, aki ilyen szinten belekényelmesedik a kapcsolatba és már nem akar vonzó lenni a párja szemében.. Mert "úgy is jó". Utálom ezt a hozzáállást, és nehogy már te érezd magad rosszul. (Én is először rosszul éreztem magam.. aztán rájöttem, hogy nem, itt nem nekem kell..)
N
Azt gondolom, hogy te jelezted, hogy ez a plusz súly szàmodra problémàt jelent. Ez egy dolog.
Az meg egy màsik, hogy a fogyàst, neki kell akarnia. Majd ha fontossà vàlik neki a sajàt egészsége, le fog fogyni. Attól, hogy b***szogatod, beszólogatsz, vagy meg is alàzod, nem fog vàltoztatni, esélyes hogy magàba fordul.
Te pedig eldöntheted, hogy kell vagy nem kell neked a kapcsolat vele. Ennyi.
Ràerőszakolni a te akaratodat, nem tudod. Vagy ràjön magàtól, hogy vàltoztatnia kell, vagy nem.
Én személy szerint szerettem és kívàntam a férjem 90 kilósan is, és 126 kilósan is. Ő kapcsolt, és magàtól elkezdett vàltoztatni. Soha nem piszkàltam. Én szeretem és vonzó szàmomra, akàrhàny kiló is. De nem vagyunk egyformàk.
32 de
csak zabálni kell mint állat összejön az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!