Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Férjem nem akar Kistesót!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Férjem nem akar Kistesót! Mit tegyek? Bele fogok betegedni!

Figyelt kérdés
Van egy csodás 6 éves Kisfiam, és van egy 10 éves Párkapcsolatom! Én 28, a Férjem 31 éves. Mindig is 3 Gyereket szerettem volna, ezt meg is beszéltük a Férjemmel még a kapcsolatunk elején. A Kisfiam nem volt tervezett, a mai napig nem tudjuk hogy sikerül, védekezés mellett estem teherbe. A kapcsolatunk nem volt mindig felhőtlen, a Férjem is és én is elég heves természetűek vagyunk. Egy jó pár éve nincs probléma, én a Fiam 1 éves korától könyörgök, hogy legyen Kistesó, a Férjem pedig ellenáll, teljesen elzárkózik a témától. Volt egy időszak amikor "rábólintott", el is kezdtünk próbálkozni, majd direkt kerülni kezdte az intim együttléteket, csak mert még akkor sem akart 2. gyereket. Ez fel is tűnt, hogy hónapokon keresztül "fáradt" volt ahhoz hogy együtt legyünk. Rettentő rosszul esik a viselkedése, becsapva érzem magam amiért ezt csinálja. Nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy szeretnék minimum még 1 gyereket, pedig próbáltam már elengedni, elnyomni magamban csak miatta, de nem sikerült. Mindig azzal indokolja, hogy Ő nem akar majd 2 gyerek után gyerektartást fizetni. Nem érzi a kapcsolatunkat elég erősnek, pedig semmi probléma nincs közöttünk, minden rendben van. Mit tegyek?
2019. dec. 21. 15:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Ne haragudj, kérdező, de az írásképed borzalmas, és a helyesírásoddal is vannak problémák. És ha ehhez hozzáveszem a "nincs semmi probléma a kapcsolatunkban" jellegű, homokba dugott fejnek megfelelő hozzáállásodat is, akkor valószínű, hogy nagyon hamar rád unhatott. Természetesen nem kell egyszemélyes szórakoztató központnak lenned, de azért szerintem az a normális, hogy ha egy partnerkapcsolatban, mármint egy VALÓDIBAN, nem csak egy nemi szerepek alapján elképzelt egymás mellett élés típusúban, amilyen valószínűleg a tietek lehet (számára szerintem több, mint valószínű, hogy ez már csak az), egy normális, szinten tartó szellemi stimulációnak is kellene lennie egymás részéről, nem csak punnyadt belekényelmesedés, meg a másik ember saját céljainkra történő használata. Valószínű, hogy ő is ezt teszi veled, de hogy te is ővele, az egyszer tuti biztos. Csak ő már hátrálna az egészből kifelé, és még egyszer mondom, igazat nem feltétlenül adok neki, de megértem őt. A kapcsolatotok szerintem már csak számodra létezik, benne már véget érhetett (= elhalhatott).
2019. dec. 21. 16:45
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Hagyd abba ezt a beteges viselkedést! Szállj le a gyerek témáról, a házasságod romokban van, a férjed el fog hagyni! Nem fogod fel?
2019. dec. 21. 16:47
 23/30 anonim ***** válasza:
76%
Közneveket nem írunk nagybetűvel. Bár kiderül ebből is, miről szól az életed.
2019. dec. 21. 17:47
 24/30 anonim ***** válasza:
20%

Pszichopata a férjed. Szereti ha szenvedsz. Vagy van egy hülye haverja. Vagy több. Esetleg havernők.

Vagy pedig a heves "természetetek2 a gond, amit még nem felejtett el, ebben az esetben több önbizalmat kell összegyűjtened, és vagy kirakni, vagy pedig jobban legyen szavad a kapcsolatban. De ezt heveskedéssel és könyörgéssel nem lehet. Készülj fel hogy esetleg szakítasz, ez is benne van a pakliban.

2019. dec. 21. 17:49
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem beleunt abba, hogy a következő gyerekkel nyöszteted. Valószínűleg ez elhidegítette őt tőled,hogy másról sem tudsz beszélni, mint hogy mikor lesz a második gyerek. Ahogy sokan előttem, én is azt ajánlom, hogy a házasságodat próbáld először rendbetenni és tényleg a dolgok mögé nézni, esetleg önvizsgálatot tartani, te miben változtathatnál.
2019. dec. 21. 18:45
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem veszed észre, mert nem akarod észrevenni, hogy sząr a házasságod. Próbáld meg először megjavítani, mert egy kistestvérrel nem fogsz rajta segíteni, sőt!
2019. dec. 22. 07:12
 27/30 anonim ***** válasza:
87%
Nem tervez már veled hosszútávra, ezért mondta, hogy nem akar két gyerek után fizetni. Ebből válás lesz, ha megtalálja az utódodat. De ezt nem fogja neked őszintén elmondani, mert nem olyan a jelleme. Ez van kérdező. Kezdj el gondolkodni a jövőtökön a fiaddal a férjed nélkül. És vele eszedbe se jusson már második gyereket összehozni, még trükökkel sem. Csak magaddal és a kicsikkel csesznél ki mégjobban. Nézz szembe vele, hogy a férjedre már nemsokáig számíthatsz. Ő nem szeret már téged, és a gyerek is csak nyűg neki. Ennek a bevallása megfog történni, ha az új nő képben lesz, és bizosnak fogja érezni.
2019. dec. 22. 07:17
 28/30 anonim ***** válasza:
69%

A puding próbája az evés: férjed rájött, hogy bőségesen elég neki 1 db gyerek. Sőt! A "nem akar majd 2 gyerek után gyerektartást fizetni" indokból azt szűröm le, hogy bizony-bizony most is csak a gyerek miatt, úgymond: becsületből van veled, de elég egy utolsó csepp a pohárban, és ez se fogja visszatartani a meneküléstől.

Nem érzi jól magát veled!

Én nagyon elgondolkoznék a helyedben (gyerekkel nyüstölés helyett!!!), hogy mit rontottam el.

2019. dec. 26. 22:44
 29/30 anonim ***** válasza:
28%
A gyerek nem darab, hanem fő.
2019. dec. 26. 23:01
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktam főzni...
2019. dec. 27. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!