Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem nem akar Kistesót! Mit tegyek? Bele fogok
betegedni!
Figyelt kérdés
Van egy csodás 6 éves Kisfiam, és van egy 10 éves Párkapcsolatom! Én 28, a Férjem 31 éves. Mindig is 3 Gyereket szerettem volna, ezt meg is beszéltük a Férjemmel még a kapcsolatunk elején. A Kisfiam nem volt tervezett, a mai napig nem tudjuk hogy sikerül, védekezés mellett estem teherbe. A kapcsolatunk nem volt mindig felhőtlen, a Férjem is és én is elég heves természetűek vagyunk. Egy jó pár éve nincs probléma, én a Fiam 1 éves korától könyörgök, hogy legyen Kistesó, a Férjem pedig ellenáll, teljesen elzárkózik a témától. Volt egy időszak amikor "rábólintott", el is kezdtünk próbálkozni, majd direkt kerülni kezdte az intim együttléteket, csak mert még akkor sem akart 2. gyereket. Ez fel is tűnt, hogy hónapokon keresztül "fáradt" volt ahhoz hogy együtt legyünk. Rettentő rosszul esik a viselkedése, becsapva érzem magam amiért ezt csinálja. Nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy szeretnék minimum még 1 gyereket, pedig próbáltam már elengedni, elnyomni magamban csak miatta, de nem sikerült. Mindig azzal indokolja, hogy Ő nem akar majd 2 gyerek után gyerektartást fizetni. Nem érzi a kapcsolatunkat elég erősnek, pedig semmi probléma nincs közöttünk, minden rendben van. Mit tegyek?
Természetesen rákérdeztem, próbáltam vele beszélni erről. Vagy kerüli a témát, vagy ezzel a "Nem akarok 2 gyerek után gyerektartást fizetni" mondattal lezárja. Megmondta hogy nem akar és fogadjam el. Egy ideig azzal álltatott hogy 1-2 éven belül, na már ennek is vége.
2019. dec. 21. 16:13
12/30 anonim válasza:
De ha a férjed, akkor miért is kellene gyerektartást fizetni két gyerek után, azt csak az elváltak szoktak, nem? Vagy már a válásban gondolkodik? Nem értem. És nagyon szomorú.
Viszont ráerőltetnia dolgot a lehető legnagyobb butaság, amit tehetnél (tudom, nem erőlteted, de a jövőben se tedd). Van, hogy az ember változik, és tudom, hogy rosszul esik. Őszintén sajnálom. Viszont sokkal rosszabb lenne, ha erőszakkal sikerülne egy második.
Én azt javaslom, hogy békélj meg az egy gyerek gondolatával. Hidd el, ha egyedül van, sokkal könnyebb a dolgod, mint újra elölről kezdeni az egészet. Ha felnőtt lesz, akkor pedig sokkal könnyebb lesz majd támogatni az egyetemben, nem kell kétfelé megosztani a pénzt. Én az egy gyerek híve vagyok, csak próbállak vigasztalni.
2019. dec. 21. 16:21
13/30 anonim válasza:
Akkor meg döntsd el te mit akarsz.
Véget vetsz ennek a házasságnak , mert szeretnél majd még 1 gyereket?
Aztán vagy találsz majd még valakit egy már meglévő gyerekkel, és az akar majd szintén gyereket és talán ez még az elkövetkezendő 5 évben megtörténik
Vagy megelégszel egy gyerekkel, és a férjeddel, amennyiben boldog vagy így is mellette.
2019. dec. 21. 16:21
14/30 A kérdező kommentje:
Rettentően jó neked hogy így tudsz szórakozni ezen a témán. Mi önzőség? Nem erőltetem rá, próbálom megérteni, megtudni hogy mi a problémája, de nem beszél, egy ideig ígérgetett, most pedig hárít. Nem tudom mi jár a fejében. Semmi gond nem volt eddig nálunk, nincs veszekedés, szeretjük egymást, harmonikus a kapcsolatunk. Vagy eddig ez így tünt, de nem tudom mi van vele, nem beszél, és nem tudom miért nem beszél. Nincs ráerőltetésbe soha semmi, mindent meg tudtunk eddig beszélni, haladunk az életben. Biztos háttérrel rendelkezünk. Rejtély hogy mi lehet a problémája, és fáj hogy nem osztja meg velem. :(
2019. dec. 21. 16:22
15/30 anonim válasza:
De úgy èetettem, hogy arra rákèrdeztèl-e, hogy ezt a gyerektartást dolgot hogy èrtette? Mert ebből a kijelentèsèből nagyon úgy tűnik, hogy vègesnek èrzi a kapcsolatotok. Tehát valami gond van. Na erről kellene beszèlni.
16/30 anonim válasza:
Azzal értek egyet, aki szerint egy gyereket sem akart... vagy a becsúszott után jött rá, hogy ez nem pálya. Ezt erőltetni nem lehet, de ha te szeretnél, keress más pasit, akivel lehet. Sajnos ez van.
17/30 anonim válasza:
Egy rossz kapcsolatba minek még egy gyerek?
2019. dec. 21. 16:24
18/30 A kérdező kommentje:
Persze, rákérdeztem, erre mondta hogy nem érzi elég erősnek a kapcsolatunkat. Én próbáltam beszélni vele ennek az okáról de nem mond semmit. Hárít. Tényleg ezen a dolgon kívül nagyon jó a kapcsolatunk, semmi probléma nincs. Nem is értem miért mondja ezt. Elhagyni nem akarom, mert szeretem, nem tudnám nélküle elképzelni az életem, de mégis a lelkem fáj, mert nem lehet több gyermekem. :( és ezt tudja ő is.
2019. dec. 21. 16:27
19/30 anonim válasza:
Szerintem már nem szeret őszintén. A hárítás, a nem megbeszélés az inzimitás és őszinteség hiányát jelenti sajnos.
2019. dec. 21. 16:30
20/30 anonim válasza:
Gond van a házasságoddal, amit te nem akarsz észrevenni. A kistesó helyett próbáld meg megmenteni a kapcsolatot. Kommunikáció hiánya, a másik hibáztatása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!