Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem nem akar Kistesót! Mit tegyek? Bele fogok betegedni!
“ Ő nem akar majd 2 gyerek után gyerektartást fizetni.”
Ez nem arra utal, hogy nincs semmi probléma. Lehet hogy részedről nincs, de neki van.
Gyerektartást fizetni? Nem lehet, hogy azért fáradt, mert egy másik nő lefárasztja? Sajnos nem tudok segíteni.
A többieknek írom, hogy ezért nem feltétlenül jó, 18 és 21 évesen házasodni, mert ebben a korban nagyobb eséllyel változnak a tervek. Ugye a férfi 3 gyereket ígért, ebből lett egy, az is csak véletlenül. Ha rajta múlik, talán egy se lett volna.
Ez szívás. Én férfiként szeretnék 3 gyereket majd, de gyakorlatilag nem tudok olyan nőről, aki hasonlóan gondolkodik. Még egy 2-es kompromisszumban benne lennék, de inkább olyan társat szeretnék, aki szintén alapból úgy 3-at szeretne.
26/F
Ezaz, hogy fogalmam sincs mi lehet a problémája. Engem is meglepett ez a kijelentése. Nem beszél, nem osztja meg velem, hogy bármi gondja is lenne, nem is értem. Furcsa nekem ez az egész. :(
És meglehetősen fáj is a viselkedése. Tudja nagyon jól, hogy mennyire vágyom arra hogy legyen még Gyermekem, nem tudom mi játszódik az ő fejében.
hát ez nagyon szar helyzet :(
logikusan: nyilván keresni egy másikat aki vállalja hogy van 1 gyereked és vele vállalsz 1 közöset, de csak akkor elengedni a mostanit ha már ez megvan, nagyon erkölcstelen és nehéz is, de ha meg elhagyod emiatt és úgy próbálkozol, akkor simán maradhatsz egyedül is :(
De ez ugyanakkor a részedről önzőség is.
Ha 2 ember együtt van, akkor a gyerek az közös döntés.
És ne haragudj de nincs túl sok jogod ahhoz, hogy ezen felháborodj.
Mit akarsz? ráerőlteted? Aztán ha lesz 2 gyerek és tényleg otthagy akkor mi a fenét kezdesz? Boldog leszel? Jajjjj dejóóóó van 2 gyerekemmmm igaz nincs se férjem se élettársam de tök jó lesz így 3-masban is élni :D
hipp hipp hurrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!