Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, nektek nem fura, hogy még nincs gyereketek?
Nem, nem fura. Nem ösztönlények és nem állatok vagyunk, ennélfogva tudatosan vállalunk majd gyereket, ha eljön az ideje. Addig védekezünk.
Az meg hogy a szomszéd Julinak, meg Marinak 20 évesen 3 kölyke is van, k.rvára nem érdekel.
29N
De, nagyon fura, most, hogy mondod.
Tengernyi szabadidőm van, azt csinálom amit és amikor akarok, míg mások karikás szemmel, életuntan, idegbetegen élik mindennapjaikat. :D
Beállhatsz a sorba, de ha mindig a csorda után mész, sz@ros füvet legelsz.
30/L (CF)
Hát néha kicsit szarul érzem magam, hogy körülöttem mindenki szül, babázik, nekem meg még férjhez mennem sem sikerült 29 éves koromra:D
A jelenlegi kapcsolatom elég friss (3 hónapja vagyunk együtt), így nyilvánvalóan ez a dolog még odébb van. Egyelőre amúgy nem vágyok gyerekre, szerencsére.
15 éve vagyunk együtt, 6 éve vagyunk házasok. Mivel mindketten imádjuk a munkánkat, szeretünk utazni, élvezzük egymás társaságát, így egyáltalán nem fura. Nem is hiányzik. Elvileg már ketyegnie kellene a biológiai órámnak, de szerintem nekem olyan nincs. Önzőek vagyunk, nem fér bele az életvitelünkbe.
A sógornőméknél fél éve született baba. Cuki meg minden, de most pontosan látom mit hagyok ki azzal hogy nincs és örülök neki.
Erről van szó, kedves válaszadók.
Szerintem elsősorban magadat kellene megkérdezned, hogy akarod-e? Ha NEM, akkor NEM.
AZ élet nem egy kipipálandó listák sora.
Pont ezért érzik sokan, hogy jaj sietni kell, beszülnek egy totál alkalmatlannak (sokszor még az anya se alkalmas) aztán egy életen át megy a sírás-rívás, egymás kikészítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!