Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb lenne a párom önbizalma, ha elmondanám neki, h szeretem annak ellenére, h még nem látom elérkezettnek az időt?
Kb. egy hónapja vagyunk még csak együtt, de az az érzésem, h a barátom görcsösen (!) meg akar nekem felelni. Segítene, ha szerelmet vallanék neki? Meg akartam várni, amíg ő mondja először, nehogy elijesszem. MI a véleményetek?
Előre is köszi a segítséget!
L23
NinJoe válasza
Persze,ha vadidegenekről van szó lehet igazad.Viszont akik barátok vagy ismerik egymást nem azért kezdenek el járni egymással mert "majdcsakialakulvalami", hanem azért mert egymásba szerettek!
NinJoe válasza:
Én abból indulok ki hogy több éve van köztünk vmi egy bizonyos emberrel.Sosem voltunk igazán barátok, de annál többek sem.Mostmár randizunk.És nem spórolt a szeretlek szóval.(Annyira azért ismerjük egymást)
azért elcsépelni sem kell, inkább kimutatni, éreztetni vele.
elmeséled hogyan történt (milyen körülmények között) és hogy reagáltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!