Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb lenne a párom önbizalma, ha elmondanám neki, h szeretem annak ellenére, h még nem látom elérkezettnek az időt?
Kb. egy hónapja vagyunk még csak együtt, de az az érzésem, h a barátom görcsösen (!) meg akar nekem felelni. Segítene, ha szerelmet vallanék neki? Meg akartam várni, amíg ő mondja először, nehogy elijesszem. MI a véleményetek?
Előre is köszi a segítséget!
L23
NinJoe válasza:
Együtt vagytok de még nem vallottatok szerelmet ? (nem semmi).Ha nem akarsz még vele lenni mindenképp indokold meg hogy miért, különben nem érti meg és magában keresi a hibát...
Mikor lehet szerelmet vallani, h ne ijesszem el?
Szeretnék vele maradni, mivel nagyon szeretem őt, csak abban nem vagyok biztos, h ő is engem. A fiúk nem lesznek olyan könnyen szerelmesek úgy tudom.
nem szerelmet kell vallani, hanem bíztatni kell. olyasmivel, hogy elmondod, hogy milyen jól érzed magad vele, vagy hogy de jó hogy megint találkoztok, vagy milyen jó volt a mozi... A direkt szerelmi vallomással jobb ha megvárod őt.
31/N
NinJoe válasza:
Utolsónak üzenném hogy a normális emberek miután közlik egymással h szeretik egymást,járnak :D nem pedig járnak aztán rá egy hónapra vagy pár hétre : Szeretlek
Röhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!