Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hatással lenne a párkapcsolatokra és a világra, ha ez megvalósulna a nőkkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A National Geographic egy korábbi számában fejtették ki azt a gondolatot, hogy a tudomány szemszögéből jobban járnánk, ha nőket küldenénk az Űrbe a kutatás szemszögéből. Eddig kevés női űrhajós volt, és a magam részéről támogatnám ezt az ötletet. Ez egyúttal lehetőséget adna a feminista mozgalmaknak is, hogy bizonyítsanak. És őszintén szólva néhány instás lányt, akik csak lopják a napot, szívesen küldenék fel az Űrbe, hogy a társadalok számára hasznossá tegyék magukat, ne csak rongálják a 10-11 éves kislányok gondolkodásàt.

Mármost, ha megkezdődne a nők tömeges alkalmazása a NASA-nál, nem kizárt, hogy egy idő után ők dominálnának, ha tudnák segíteni a tudomány haladását.

De vajon ez milyen hatással lenne a férfiakra? Irigységet szülne?

2019. dec. 15. 18:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lennék.
2019. dec. 15. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem lenne kötelező felmenni, ez csak egy lehetőség (lenne)."

Újdonságot mondok azzal, hogy ez most is egy lehetőség annak, aki erre vágyik?

2019. dec. 16. 05:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Nekem félig-meddig igen. A Nat.Geo magazin nyilvan azért vetette fel az ötletet, mert kevés a női űrhajós.

Nézd, amikor azt mondom "űrhajós" szerintem mindenkinek egy férfi jut eszébe, pl. Neil Armstrong.

A női űrhajóst eddig sem tartottam lehetetlennek, de ez olyan tipikus férfi szakmának tűnt eddig.

2019. dec. 16. 10:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Kivetíted a korlátozott gondolkodásodat másra.
2019. dec. 16. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért azt megsúgom, hogy rengeteg kritériumnak kell megfelelni, hogy alkalmas lehess az útra. Pl ha már volt bármilyen csont törésed vagy repedések már kiestél.

A másik meg az, hogy miért haladna jobban az űrprogram ha nőkkel lenne tele és nem férfiakkal? Mert én nem látok különbséget.

2019. dec. 17. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!