Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hatással lenne a párkapcsolatokra és a világra, ha ez megvalósulna a nőkkel kapcsolatban?
A National Geographic egy korábbi számában fejtették ki azt a gondolatot, hogy a tudomány szemszögéből jobban járnánk, ha nőket küldenénk az Űrbe a kutatás szemszögéből. Eddig kevés női űrhajós volt, és a magam részéről támogatnám ezt az ötletet. Ez egyúttal lehetőséget adna a feminista mozgalmaknak is, hogy bizonyítsanak. És őszintén szólva néhány instás lányt, akik csak lopják a napot, szívesen küldenék fel az Űrbe, hogy a társadalok számára hasznossá tegyék magukat, ne csak rongálják a 10-11 éves kislányok gondolkodásàt.
Mármost, ha megkezdődne a nők tömeges alkalmazása a NASA-nál, nem kizárt, hogy egy idő után ők dominálnának, ha tudnák segíteni a tudomány haladását.
De vajon ez milyen hatással lenne a férfiakra? Irigységet szülne?
"Nem lenne kötelező felmenni, ez csak egy lehetőség (lenne)."
Újdonságot mondok azzal, hogy ez most is egy lehetőség annak, aki erre vágyik?
Nekem félig-meddig igen. A Nat.Geo magazin nyilvan azért vetette fel az ötletet, mert kevés a női űrhajós.
Nézd, amikor azt mondom "űrhajós" szerintem mindenkinek egy férfi jut eszébe, pl. Neil Armstrong.
A női űrhajóst eddig sem tartottam lehetetlennek, de ez olyan tipikus férfi szakmának tűnt eddig.
Azért azt megsúgom, hogy rengeteg kritériumnak kell megfelelni, hogy alkalmas lehess az útra. Pl ha már volt bármilyen csont törésed vagy repedések már kiestél.
A másik meg az, hogy miért haladna jobban az űrprogram ha nőkkel lenne tele és nem férfiakkal? Mert én nem látok különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!