Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket elvárhatom a páromtól/férjemtől?
Szeretném, hogy legyen rendes állása, lehetőleg ne alkalmazott hanem saját vállalkozás és álljon több lábon. Legyen autó, márka mindegy, idővel kettő, hogy én is tudjak munkába járni. Egy saját vagy közös legalább kétszobás lakás. Nem baj ha hitelből.
Legyen házias, ne nézzen rabszolgának és családcentrikus legyen. Kinézete mindegy, legyen ápolt.
Ezeknek úgy látom ma sokan nem tudnak ma megfelelni, pedig alap lenne egy stabil közös élethez. De lehet én kérek túl sokat. 24/l
Hűha, kérdező, el vagy kicsit tévelyedve...
"Hogy mit tudok felmutatni? Nos két egyetemi diplomát, (...)"
Nekem is van, emberileg nem adott hozzám, csak hagynak részt venni a fejlesztés mellett a K+F területén is. Egyébként attól, hogy tudok menő neurális hálókkal bohóckodni, nem hiszem, hogy jobb partner lettem. De lehet, hogy valaki rajtam kívül szórakoztatónak találja a kódokkal hülyéskedést, mindenesetre a párommal nem ez az esti program...
"intelligenciát"
Az pedig többek között annak a mutatója, hogy mennyire boldogulsz hatékonyan a problémákkal az életben. Nem tudom, mit mondjak, mivel jelenleg inkább mástól vársz mindent, szóval inkább nem mondok semmit.
"széles érdeklődési kört"
Ahhoz képest eléggé úgy néz ki, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy mi a fontos egy kapcsolatban és hogy hogyan működik egy felnőtt ember élete.
"mellettem nem fog unatkozni az biztos."
Nyilván nem fog, mert magad helyett is dolgoztatod. :D
"Emmellett egy héten 5-ször járok edzésre(...)"
Az király, mert én is és azon kívül, hogy jól mutatok, ez sem sokat adott az emberi értékeimhez. Nyilván dugni kellemesebb egy feszes, izmos testet, szóval a domesztikált prosti alapanyag megvan a célnak megfelelően. Legalább nem visz el valami nyavalya és jó sokáig tudsz dolgozni 🤗
"sportfüggő vagyok, nagyon odafigyelek a testemre!"
És nem akarsz odafigyelni arra, hogy legyen is belőled valami és ne mástól követelőzz?
“Ez közel sem mondható el mindenkiről."
Ez így igaz. Sokaknak viszont ennek a fele sem kell, mert nem érték a szemükben.
"Ha dolgozik becsülettel, kap cserébe szeretet és figyelmet,"
Mifelénk a figyelmet és a szeretetet figyelemmel és szeretettel fizetik vissza. Ha valaki becsülettel dolgozik, pénzt szokott kapni. Amit természetesen nem kötelessége neked adni, mert ha már ilyen szuper nő vagy, feltételezhető, hogy nem kell pénzelni. Szóval azért szereted, mert elmegy dolgozni 8 órát? Ez igazán kedves dolog. Akkor szerethetsz engem is :)
"és egy olyan nőt, akire a haverjai csorgathatják a nyálukat"
Nem hiszem, hogy 15 éves kor felett bárki vágyna erre, főleg nem azon a szellemi szinten, amit te a másik oldalról vársz.
Nem mondom, hogy egy véglény vagy, de igazából nem sok közöd van sem azokhoz az értékekhez, amik miatt valaki nem csak használni akarna téged, sem pedig a felnőtt élethez.
Hahahahaha... ha az irigység fájna itt egyeseknek! :DD
Egy pasi mindig is aszerint választ magának párt, hogy mennyire tud villogni vele az ismerősei körében. Ez pedig szinte csak a megnyerő külső kérdése, az intelligencia sokat hozzátesz, de ha csak az van cseszheted...
A hűség nem szeretetről szól, mindig is csak az érdekről! De beszéljetek csak arról, hogy ti hány éve vagytok már együtt, hát persze, mivel senki más nem kíváncsi rátok! :DD Nekem minden ujjamra öt férfi jut és bocs, de ezt ki is használom, tujátok miért? Mert megtehetem. Ti sem lennétek jobbak, vagy netán beérnétek valami átlag csóri gyerekkel, aki szerelmet hazudik nektek csak mert tudja, hogy életében még egy ilyen nőt nem kaphat meg? Szánalom...na de nem baj, én meg fogom kapni azt, amit akarok, ti meg éljetek "erkölcsösen" és boldogtalanul :))) Hihi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!