Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkiismeret furdalásom van, mert kihasználom a barátnőmet. Mit tegyek?
Alapvetően szegény srác vagyok, de egy dologhoz értek, ez a nők felszedése. Elbaxtam az életem, így végül elkezdtem profitálni abból, amihez értek. Megismertem egy fiatal lányt, akinek befolyásosak a szülei, és már készen is állt a terv, hogy az ő hátán fogok felmászni. Azóta messzebbre jutottam, mert támogatást kapok a tanulmányaim befejezéséhez és olyan munkákat intéznek nekem, amiket magamtól nem találtam volna.
Úgy tervezem, beházasodok a családba, de őszintén szólva egyáltalán nem vagyok szerelmes. Csak az érdekel, hogy meggazdagodjak, és tudjam támogatni a családomat, és én is jobban éljek. De elég szemétség amit csinálok, így hát viaskodok.
Most végzel a tanulmanyiaddal + fiatalabb nő....
Hány eves vagy? Hány eves a csaj? Mennyi penz neked a kényelmes havi szinten? Mert azt nem mondanám hu de nagy dolognak ha valaki meg keres 300-at egy hónapban... szakmával meg tudok keresni 260-at és szét dolgoznom sem kell a seggem... ráadásul nettóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!