Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"szeretlek" erre most mit írjak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok biztos benne, hogy a srác komolyan gondolja. Sőt. azt sem tudom, hogy, hogy gondolja. Mert nemrég még azt mondta nekem, hogy nem szerelmes... Most meg ezt írta sms-ben (mondta már szóban is). Én nem érzem úgy, hogy erre azt kéne válaszolnom, hogy "én is szeretlek", mert nem vagyok szerelmes.
Szerintetek mit írjak vissza? Segítsetek. Fontos a srác...csak nem akarok elsietni semmit.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
L/18
2010. júl. 19. 22:49
11/11 anonim válasza:
En a baratommal ugy vagyok, hogy az elso ket honapban nem is mondtunk olyat hogy szeretlek, maximum olyat hogy imadlak, de azt is viccesen. Megbeszeltuk hogy egyikunknek sincs szuksege folosleges jaj igy szeretlek ugy szeretlek dumara, amikor kimondta, ugy ereztem, hogy ugy van ahogy mondja, es semmi fenntartas nelkul en azt mondtam h en is szeretlek. Azota sem aradozunk h mennyire szeretjuk a masikat, tobbet er, ha ritkabban mondogatjatok. Ha nem erzed ugy, mondd meg neki, hogy te nem erzek szerelmet, de ez meg valtozhat, csak jobban meg kell hogy ismerd, mert nem tudod kit szeress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!