Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit írjak a párom karácsonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak a párom karácsonyi lapjára valami szépre gondoltam vagy csak elég annyi hogy boldog karácsonyt! Szeretlek! Ti mit írnátok rá?

Figyelt kérdés
2008. dec. 22. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót csináltam neki. Én az egyik oldalára egy szép szerelmes idézetet írtam neki a másikra meg egy vicces karácsonyi SMS-t amit persze a papírra írtam :)
2008. dec. 22. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Na nem mondod, hogy ez a legnagyobb gondod? Hát szeretlek, meg néz meg a neten valami szép versikét. De tényleg ez annyira aggasz téged, hogy tanácstaln vagy? Azért ehhez is pihent ész kell! Amúgy bocsika, de biztos örülni fog bármit is írsz rá.
2008. dec. 22. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szavakba nem tudom önteni szerelmem nagyságát,

Te okozod szívemnek óriási rabságát

Szeretnélek átölelni, megcsókolni téged,

Szeretném, ha örökre boldoggá tehetnélek!

Hiányzol életem, ha nem vagy velem,

Mert nélküled az életem íztelen

Ha nem lennél, nem éreznék ízeket,

Nem ismerném igazán az életet

Én pl. ezeket irtam rá:)

2008. dec. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!