Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagálnátok, ha gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha gyereket szeretnétek, és a férj/élettárs azzal állítana haza, hogy csináltatott egy spermavizsgálatot, aminek rossz lett az eredménye?!

Figyelt kérdés

2019. dec. 11. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Férfi vagyok, de függetlenül, hogy kivel van baj, nem adnám fel...

Persze az első gondolatom: "Hazudsz?" :)

A második, hogy nem baj, úgyis ikreket szeretnék, és azt mesterségesen esélyesebb összehozni.

29/F

2019. dec. 11. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Van két ismerősöm akik papíron elvileg meddők (legalábbis ezt állítják), de lett két gyerekük. Szóval hogy is van ez?

Szerencsére még nem voltam ilyen szituációban és a gyerekvállalással is szeretnék várni még pár évet, viszont ha ilyen helyzet állna elő, kicsit sírdogálnék, de keresnék a párommal megoldást. Családomban már volt arra példa, hogy azokat jobban szerettem/szeretem, akik nem, vagy csak félig a rokonaim. Sokáig azt hittem az egyik rokonomról, hogy az ő nagymamáját örökbefogadta az én dédmamám, közben kiderült, hogy előző házasság gyereke. Viszont ugyanúgy szerettem azt a rokonomat is, amikor nem tudtam, hogy rokonok vagyunk, mint most. (Sőt talán jobban is, mint némelyik vérszerinti rokonom.) Nagyon szeretnék saját gyereket, de ha olyan szituációban lennék, hogy nem lehet, valószínű nem zárnám ki az örökbefogadás lehetőségét sem.

25N

2019. dec. 11. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első nekem az lenne, hogy próbálnám felvidítani, illetve támogatni ebben a nehéz helyzetben, biztosítani arról, hogy én őt szeretem a legjobban, hogy kitartok mellette, és együtt megtaláljuk majd a legjobb megoldást. (Természetesen abból kiindulva, hogy ő is szeretne már tőlem gyereket, és emiatt most csalódott.)

Utána kutatnánk, hogy milyen orvosi lehetőségek maradtak így számunkra, és a lehetőségek szerint megpróbálnánk mindent.

Ha ez sikertelen, én az örökbefogadás mellett lennék, remélhetőleg ő is. (Ha ellenezné, nyilván nem erőltetném.)

26/n

2019. dec. 12. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
33%
Mondanám neki, hogy akkor csináltatok mással.
2024. jan. 2. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!