Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyértelmű, ha veled történik valami rossz és a férjed még pluszban veszekszik veled? Ez máshol is van így? Mielőtt veszekednék vele beindul egy ilyen funkció az agyában, hogy megelőzi és Ő kezd el veszekedni?
Sziasztok!
Mennyire egyértelmű, ha veled történik valami rossz és a férjed még pluszban veszekszik veled? Ez máshol is van így? Mielőtt veszekednék vele beindul egy ilyen funkció az agyában, hogy megelőzi és Ő kezd el veszekedni, holott én nem veszekedtem volna, csak ő ezt gondolja. :-(
Szitu: a budapesti kínai piacon kiraboltak, egyedül voltam. Oda hívtam a páromat, hogy segítsen, hátha vissza tudjuk szerezni, mert az eladó ismerte, csak egyedül féltem. :-(
Oda jött és közölte, hogy nem fog miattam bajba kerülni és zűrős vagyok, így szakít velem és vissza adta a jegygyűrűjét is. 😞
Ezt mindig eljátssza, ha bajba kerülök.
Ilyenkor hiába nyugtatom páromat, Ő képes napokon át veszekedni. Ilyenkor MINDEN mocskosságot a fejemhez vág...
Szép vasárnapot mindenkinek!!!
Ebben igazad van.
Ő ilyenkor ezt csinálja másfél 2 napig, aztán lenyugszik és nem is megy el, csak a lakásomban megy tőlem távol...
De mi ebben a jó? Akkor ez így nem egyértelmű viselkedés, ugye?
Nagyon bizonytalan ember. Nem tudja a stressz helyzeteket kezelni, így téged hibáztat, mint a " baj forrását".
Ha ebben a kapcsolatban akarsz maradni, azt ajánlom, hogy pszichológushot menjetek. Magától nem tud megváltozni.....és elég súlyos esetnek tűnik.
Nem egyèrtelmű? Nem normális viselkedès! Az èlet tele van problèmákkal, megoldásra váró helyzetekkel, hogy tervezed majd megoldani ilyen ember mellett, aki inkább csak tetèzi a bajt, a feszültsèget a hisztijeivel?
Ezt nem teljesen tudom hova tenni: "Ezt mindig eljátssza, ha bajba kerülök."
Ilyen sokszor bajba kerülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!