Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy mondaná el ezt?
Elkaptam egy nemibeteg féleséget a torkomban, és lehet a párom elkapta.
Volt egy éjszakás kalandom mikor szakítottunk és lelki padlón voltam de most újra össze jöttünk és ez kijött rajtam és kezelni akarom magam és valahogy kéne hogy ő is kezelje magát de nem tudom hogy mondjam el, neki hogy ne szakítson velem.
Kényes ügy, de a baj már megtörtént, és igazából nem kell hibásnak érezned magadat abban, hogy valaki mással együtt voltál, miután szakítottatok. De a pontos körülményeket Te ismered, van az a helyzet, amikor nem illik azonnal másik kapcsolat után nézni. De ha komolyan szakítottatok, te nyugodtan ismerkedhettél mással, hibát pedig minden ember elkövethet.
Ahhoz viszont joga van a párodnak, hogy tudja, hogy valami gond van vele, ő is elkap(hat)ta a betegséget. A gyógyszerfelírást azért nem ajánllom, mert egyrészről az orvos a saját felelősségére ír fel gyógyszert, másrészt nem tudhatod, hogy allergiás-e vagy valami más komolyabb gondja is lehet a gyógyszertől.
Arra gondolj, hogy nem hibáztál (bár nem volt túl etikus), de a betegségről joga van tudni mielőbb. Ha később derül ki, hogy elhallgattad előle, abból már nagyobb baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!